UN PRODIGI Ricard Ustrell fa 'obres' a la seva 'Planta baixa' i anuncia el seu primer convidat: Francisco

Ricard Ustrell

El periodista de TV3 torna dilluns 10 de gener, amb canvis al plató i nous fitxatges

Aquest dilluns 10 de gener, TV3 tornarà de les seves vacances de Nadal i tots els seus programes diaris recuperaran la seva emissió habitual. Des d"Els matins' de Lídia Heredia, al 'Tot es mou' d'Helena Garcia Melero o l"Està Passant' de Toni Soler. A la nit, un altre retorn esperat: Quim Masferrer amb nous pobles per descobrir a 'El foraster'.

També tornarà Ricard Ustrell i el seu equip de 'Planta baixa', que ho farà amb canvis al plató i noves incorporacions. El propi Ustrell ha publicat un vídeo aquest divendres 7 de gener, on es podia veure els operaris remodelant la part de les grades del públic. "Estem fent obres a 'Planta baixa'", ha explicat el presentador.

Ustrell també renova part de les cares amb la incorporació d'Alba Gil, a l'equip d'exteriors que seguirà l'actualitat política i de Marta Rom a la producció.

Nova redactora de 'Planta baixa'

Però no serà l'única sorpresa. "Em feia molta il·lusió començar aquest any amb aquesta entrevista", avisa Ustrell un vídeo promocional del programa. El convidat especial de dilluns serà Francisco Javier Vera, un colombià de 12 anys, considerat un dels 100 nens prodigis del món, defensor del canvi climàtic i equiparable a Greta Thunberg, entre d'altres.

"Les invito a ver ésta conversación que tuve con Ricard Ustrell para Catalunya", ha publicat Vera a les seves xarxes socials. Dilluns a partir de les 11h, descobrirem quina n'ha preparat Ustrell i quin futur li espera al Planeta de la mà d'en Francisco.

ETIQUETES:

Deixa un comentari