DE TV3 A DISNEY Quim Gutiérrez després de ser pare i triomfar a Hollywood: "Rodar és pitjor que ser pare"

Quim Gutiérrez

L'actor català que va començar la seva carrera a les sobretaules de TV3, acaba de ser pare d'un nen

El conegut actor català que va començar la seva carrera sent el Martí de la mítica sèrie 'Poblenou' de TV3, Quim Gutiérrez (40), continua endavant amb la seva meteòrica carrera professional. Gutiérrez, acaba d'estrenar la seva darrera pel·lícula en francès 'Madeleine Collins'. Es tracta del quart film que el català ha rodat a França.

L'actor que va ser pare fa pocs mesos (el 28 de novembre del 2021), d'un nen, el Bru, està feliçment enamorat d'una model Paula Willems (24), 17 anys més jove que ell. Aquest dimarts, l'actor ha estat entrevistat per Jordi Basté a RAC1, per comentar la seva situació personal i professional.

Paula Willems

Sobre el fet de ser pare, l'ex d''El Cor de al ciutat', ha dit que ha estat més fàcil del que es pensava. Tant és així, que ha reconegut haver patit més en alguns rodatges. "La paternitat la porto bé, és pitjor una setmana de rodatge de nit, que la son que perds sent pare. Rodar de nit és una punyetera salvatjada: Durant dues setmanes o tres, canvies el cicle del son totalment. Comences a treballar a les 19 de la tarda i te'n vas a dormir a les 7 del matí. Això és a l'hivern, amb fred, vestit d'estiu… Quan has fet això, la paternitat és molt senzill".

Quim Gutiérrez a 'Jungle Cruise'

Gutiérrez, que també ha rodat a Hollywood la pel·lícula d'aventures de Disney, 'Jungle Cruise', al costat de l'actor Dwayne Johnson (conegut com 'La Roca'), ha valorat l'experiència: "Va ser fantàstic, tot i que no a nivell interpretatiu", ha dit l'actor que va tenir un paper secundari com a 'Melcior'. "Orgull i il·lusió de nen petit", va escriure l'actor a Instagram. Celebrem que el David d''El Cor' triomfi i esperem poder tornar-lo a veure algun dia rodar en català!.

ETIQUETES:

Deixa un comentari