Marta Torné i Miki Núñez, presentaran 'Eufòria', el nou talent show musical de TV3

Miki Nuñez i Marta Torné (TV3)

El programa s'estrenarà a finals de març, amb la productora de la sèrie 'Merlí'

El nou talent show musical de TV3, 'Eufòria', ja té presentadors i poc a poc va revelant nous detalls de com serà una de les grans apostes de la cadena per aquest trimestre. Seran dues cares ben conegudes pels espectadors de la cadena: la periodista Marta Torné i el cantant i ex d"OT', Miki Núñez. El programa, produït per Veranda TV (Oh happy day, Merlí, Persona infiltrada), s'estrenarà a finals de març, i s'emetrà previsiblement la nit dels divendres, al lloc de 'La gran pel·lícula'.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, el programa es farà des del Plató 1 de TV3 a Sant Joan Despí, el més gran de la cadena i des d'on fins fa poques setmanes s'emetia el 'FAQS', i que ara comparteix estudi amb el 'Tot es mou'.

Els presentadors

Marta Torné, actriu i presentadora barcelonina, va començar a la cadena local City TV i al programa 'Vitamina N', de Jordi González. A TV3, ha presentat dues temporades del programa 'Persona infiltrada', a banda de sèries i altres programes de la cadena. També ha treballat en sèries com "Velvet Collection" o "El internado" i en produccions internacionals de la BBC1 i Fox Live. Però Torné també s'ha convertit en tota una influencer a Instagram on compta amb prop de mig milió de seguidors.

Marta Torné

Per la seva banda, el cantant terrassenc Miki Nuñez, que es va donar a conèixer a 'Operación triunfo', i va representar a Espanya a Eurovisió l'any 2029, amb el tema 'La venda', s'ha convertit en un dels músics catalans més reconeguts.

Comença la fase final: 15 participants

Més de 1.500 persones van participar en la primera prova dels càstings d''Eufòria' i d'aquests, només 91 van passar a la següent fase, que se celebra fins aquest diumenge 16 de gener. D'aquesta segona audició, en sortiran els quinze cantants definitius que hauran d'enfrontar-se i de col·laborar entre ells en una competició que els pot canviar el destí.

Des del compte d'Instagram del programa s'han publicat les primeres imatges de l'immens plató, situat a Esplugues de Llobregat, des d'on es tenen lloc la segona fase dels càstings, acompanyat d'aquest missatge: "Quins nervis i quina emoció… Ho estem preparant tot per demà arrencar la segona fase del càsting. Us agrada com està quedant el plató?"

El plató del càsting d"Eufòria'

Així serà Eufòria

Els 15 concursants hauran de demostrar ser artistes 360, és a dir, que sàpiguen fer de tot a dalt de l'escenari. Els membres del jurat decidiran l'expulsat de cada setmana a la gala de TV3. A diferència d''Operación triunfo', els aspirants no dormiran a l'acadèmia i els assajos amb els coaches s'emetran a Instagram i Tik tok.

ETIQUETES:

Deixa un comentari