NOVES CARES Tele 5 deixa de confiar en Jorge Javier Vázquez. No seguirà a 'Secret story' i desapareix per Nadal

Jorge Javier Vázquez als passadissos de Tele 5

La cadena aposta per Bertín Osborne i anuncia nous presentadors per al reality del 2022, sense el de Badalona

Tele 5 ha decidit donar descans a Jorge Javier Vázquez per Nadal. El dissabte 25 de desembre, no s'emetrà 'Sábado Deluxe', i al seu lloc, la privada ha preparat un especial 'Su casa es la suya', amb Bertín Osborne i Toñi Moreno. En aquest especial, Bertín Osborne obrirà les portes de la seva casa a Alcalá de Guadaira (Sevilla) per mostrar la seva vessant més personal a Toñi Moreno.

La cadena privada ja ha publicat un vídeo promocional del que es podrà veure a 'Su casa es la suya'. Osborne reconeix que és "molt maniàtic" i "molt complicat per a conviure". L'especial formarà part de la programació de Nadal de Tele 5, que també comptarà amb diverses gales musicals que presentaran Lara Álvarez i Joaquín Prat el 24 i el 31 de desembre, especials de 'Sálvame' i les campanades amb Paz Padilla i Carlos Sobera.

Osborne i Moreno a l'especial de Nadal

Jorge Javier Vázquez en hores baixes?

Tot i que no serà la primera vegada que Tele 5 dona descans al badaloní per Nadal, fa pocs dies es va saber que el de 'Sálvame', no continuarà al capdavant de la nova edició del reality 'Secret Story', que arribarà al 2022. Mediaset va anunciar que la segona edició, estarà protagonitzada per "cares noves". Marxen dos catalans: Jorge Javier Vázquez no en presentarà les gales dels dijous i Jordi Gónzalez tampoc farà el debat dels diumenges.

Al seu lloc, les 'noves cares', seran vells coneguts per l'audiència de Tele 5. Carlos Sobera, Sandra Barneda, i Toñi Moreno, seran els encarregats de presentar la segona temporada del reality. L'actual edició del format no ha aconseguit l'èxit d'audiència esperat i Antena 3 s'ha consolidat amb la seva aposta per pel·lícules.

Més enllà d'aquests canvis, la notícia de la nova edició de 'Secret Story' resol la incògnita de Tele 5 i el possible retorn de 'Gran hermano'. La darrera edició del format més exitós de telerrealitat es va emetre ja fa dos anys i no ha tornat a causa del boicot publicitari pel cas d'abús sexual a Carlota Prado dins de la casa del concurs.

La sorpresa va saltar aquest estiu, quan Mediaset va anunciar que començava la producció de 'GH VIP 8', però la temença a la resposta del públic enmig del procés judicial del cas, va obligar a la cadena a fer marxa enrere.

ETIQUETES:

Deixa un comentari