MOLT MOLEST Oriol Mitjà esclata a TV3: "N'estic tip. Tinc ganes de tornar a Papua Nova Guinea"

Oriol Mitjà a TV3

L'infectòleg s'ha mostrat visiblement molest amb les crítiques sobre les noves mesures adoptades pel Govern

Oriol Mitjà, va ser un dels experts més actius durant l'arribada de la pandèmia a Catalunya. Ara, després d'uns temps a Papua Nova Guinea, ha tornat per dir-hi la seva sobre la sisena onada i les noves restriccions. Aquest dimecres, Ricard Ustrell l'ha entrevistat per videoconferència per analitzar la variant òmicron i Mitjà s'ha mostrat visiblement molest amb els comentaris d'alguns tertulians sobre les mesures adoptades pel Govern. "Tinc ganes de tornar a Papua Nova Guinea després de sentir totes aquestes discussions sobre les restriccions", ha dit Mitjà.

Mitjà i Ustrell a TV3

"N'estic una mica tip. Ningú no vol assumir la seva responsabilitat", ha afegit. "Ja n'hi ha prou de dir que demanem massa a la ciutadana. A la ciutadania se li demana el que és necessari. Si no ho entenem que estem en una situació crítica, ho acabarem pagant amb vides. I ho sento, m'agafeu una mica cansat de tot plegat", ha continuat dient a TV3.

Ustrell ha intentat rebaixar el to i ha connectat amb el sorteig de la Grossa de Nadal, i pocs després ha reprès la conversa amb l'infectòleg. "Primer de tot deixa'm parlar-te perquè ja estic més tranquil. Treieu-me ja del llistat de persones que afavoreixen a Isabel Díaz Ayuso perquè jo mai he dit que ella ho fes bé, només vaig dir que havia comprat 2 milions de tests d'antígens que això estava molt bé", ha dit.

Mitjà també s'ha mostrat crític amb aquells que rebutgen les mesures restrictives: "Sempre ens volem treure les puces i les pandèmies són un desafiament per a la societat". "El problema que hem tingut és que la variant òmicron ha arribat de cop i no ens l'esperàvem. Pensàvem que amb la vacuna ja estàvem tots protegits", ha acabat dient.

ETIQUETES:

Deixa un comentari