You are currently viewing <span>MOLT MOLEST</span> Oriol Mitjà esclata a TV3: "N'estic tip. Tinc ganes de tornar a Papua Nova Guinea"
Oriol Mitjà a TV3

MOLT MOLEST Oriol Mitjà esclata a TV3: "N'estic tip. Tinc ganes de tornar a Papua Nova Guinea"

L'infectòleg s'ha mostrat visiblement molest amb les crítiques sobre les noves mesures adoptades pel Govern

Oriol Mitjà, va ser un dels experts més actius durant l'arribada de la pandèmia a Catalunya. Ara, després d'uns temps a Papua Nova Guinea, ha tornat per dir-hi la seva sobre la sisena onada i les noves restriccions. Aquest dimecres, Ricard Ustrell l'ha entrevistat per videoconferència per analitzar la variant òmicron i Mitjà s'ha mostrat visiblement molest amb els comentaris d'alguns tertulians sobre les mesures adoptades pel Govern. "Tinc ganes de tornar a Papua Nova Guinea després de sentir totes aquestes discussions sobre les restriccions", ha dit Mitjà.

Mitjà i Ustrell a TV3

"N'estic una mica tip. Ningú no vol assumir la seva responsabilitat", ha afegit. "Ja n'hi ha prou de dir que demanem massa a la ciutadana. A la ciutadania se li demana el que és necessari. Si no ho entenem que estem en una situació crítica, ho acabarem pagant amb vides. I ho sento, m'agafeu una mica cansat de tot plegat", ha continuat dient a TV3.

Ustrell ha intentat rebaixar el to i ha connectat amb el sorteig de la Grossa de Nadal, i pocs després ha reprès la conversa amb l'infectòleg. "Primer de tot deixa'm parlar-te perquè ja estic més tranquil. Treieu-me ja del llistat de persones que afavoreixen a Isabel Díaz Ayuso perquè jo mai he dit que ella ho fes bé, només vaig dir que havia comprat 2 milions de tests d'antígens que això estava molt bé", ha dit.

Mitjà també s'ha mostrat crític amb aquells que rebutgen les mesures restrictives: "Sempre ens volem treure les puces i les pandèmies són un desafiament per a la societat". "El problema que hem tingut és que la variant òmicron ha arribat de cop i no ens l'esperàvem. Pensàvem que amb la vacuna ja estàvem tots protegits", ha acabat dient.

Deixa un comentari