Gir inesperat a 'Com si fos ahir'

L'Andreu i la Pili a 'Com si fos ahir' (TV3)

Els seguidors de la sèrie descobriran aviat una confessió sorprenent de la Pili a l'Andreu que podria canviar el seu futur

'Com si fos ahir', la sèrie de les sobretaules a TV3, viu diverses trames relacionades amb amors i desamors. Una de les parelles, fa setmanes que va trencar la relació, i no s'han tornat a veure. L'Andreu i al Pili s'han distanciat voluntàriament d'una manera física i emocional. Però com que la ruptura va ser "en calent", l'espectador potser no havia acabat de tancar la història. Aquest dimarts, la parella s'ha trobat per casualitat i tots dos s'han posat nerviosos. L'Andreu confessa als seus amics Jordi, Quim, Andreu i Litus que li sembla que encara estan enamorats. Sembla que la història dels dos infermers no està tancada del tot.

Confessió inesperada

Un matrimoni que s'estima, que gaudeix de la feina i del temps lliure, i que malgrat tot s'ha trencat. S'arreglarà? S'acabarà d'espatllar? Ben aviat l'espectador resoldrà aquestes incògnites i viurà un gir inesperat en la història tranquil·la i moguda a la vegada de l'Andreu i la Pili. L'Andreu proposarà a la Pili que ho tornin a intentar, però ella li farà una confessió sorprenent.

Per això, caldrà esperar a partir de dijous i divendres, perquè aquest dimecres dia 8, en ser festiu, no s'emetrà la sèrie.

ETIQUETES:

Deixa un comentari