NOVA VIDA Artur Mas revela el somni que acaba de fer realitat: "No el repetiria, vaig patir"

Artur Mas a 8tv

L'expresident de la Generalitat va ser el primer convidat de l'especial de 24 hores en directe de Bibiana Ballbè a 8tv

Bibiana Ballbè s'ha llançat a l'aventura i des de les 12h del migdia d'aquest divendres 17 de desembre, condueix un programa especial de 24 hores de durada titulat 'Abans que s'acabi l'any' a 8tv. "Perquè això vagi bé, vaig pensar: l'Artur Mas ha de ser el primer convidat!", va dir Ballbè, per presentar al primer convidat del seu repte televisiu. I en efecte, el primer convidat va ser l'expresident de la Generalitat, Artur Mas.

"Em sento molt més lliure ara que no durant els 30 anys que m'he dedicat a la política", va dir Mas sobre la seva nova vida. "Torno a fer esport. Jugo a tennis, esquio i camino molt. Algun matí pujo per algun torrent o corriol", va afegir sobre a què dedica el seu temps lliure. Però sobretot ha fet realitat" l'aventura de la meva vida. Acabo de tornar aquesta mateixa setmana", va explicar l'expresident.

Artur Mas i Bibiana Ballbé

"Vaig crear l'oceà atlàntic a vela i em vaig passar 17 dies sense veure terra. Només veia onades, vent, pluja, sol i estrelles", va revelar l'expolític, que va explicar que hi va anar amb quatre amics i dos professionals de l'embarcació. Tot i això Mas va explicar les dificultats del repte: "Vam tenir onades de fins a 6 metres. Dorms molt malament, sembla com una batidora i menges com pots. Està ple d'incomoditats però va ser una gran aventura".

'Abans que s'acabi l'any' (8tv)

Tot i l'ajuda d'un mariner, l'expresident va haver de treballar de valent, tal i com va explicar: "Fèiem guàrdies per la nit cada hora i mitja, durant tota la matinada. Jo em quedava sol mentre la resta intentaven dormir". Però va reconèixer que va valer la pena pel nivell de sentiments que va poder viure. "Saps que vius en un planeta on hi viuen 7.500 milions de persones i tu estàs allà sol al mig de l'oceà. És una vivència física i emocional", va dir. Tot i el somni fet realitat, no s'hi veu una altra vegada. "Hi ha moments en què vaig patir", va confessar Mas.

Abans d'acomiadar al polític, Ballbè va presentar a la següent convidada, la model Judit Mascó, que va aprofitar l'avinentesa per valorar la nova imatge d'Artur Mas. "Quina barba t'has deixat, estàs com més relaxat", va dir Mascó. "me la vaig deixar amb el confinament", va respondre Mas.

Mas i Mascó a 8tv

ETIQUETES:

Deixa un comentari