You are currently viewing <span>MISTERI RESOLT</span> Per què apareix el logo de TV3 a la introducció de la sèrie 'Succession' d'HBO?
Careta d'inici de 'Succession' amb el logo de TV3

MISTERI RESOLT Per què apareix el logo de TV3 a la introducció de la sèrie 'Succession' d'HBO?

Un periodista grec va gravar la sala de realització dels telenotícies i el vídeo s'ha afegit a la careta d'inici de la sèrie

Què hi fa el logo de TV3 a la nova careta d'inici de la tercera temporada la sèrie d'HBOMax, 'Succession'? Això és el que es pregunten molts seguidors de la sèrie que van quedar sorpresos en veure la marca de la cadena pública.

Segons ha explicat TV3, la imatge la va capturar un periodista grec Aris Chatzistefanou el 6 febrer del 2018 durant l'emissió del 'TN Migdia', a la sala de realització del plató del programa, a Sant Joan Despí. El reporter, que estava filmant un documental sobre la regressió dels drets humans a Europa, es va desplaçar fins a Catalunya per a analitzar com va impactar l'aplicació de l'article 155, que finalment van quedar exclosos els mitjans de la CCMA.

En concret, són 2 segons, al minut 00:15 de cada capítol, quan es veu l'interior del control de realització d'una cadena de televisió, plena de pantalles. I en una d'aquestes pantalles es veu el logotip de TV3.

El logo de TV3 a la pantalla del centre a la dreta

Es tracta d'un vídeo que està disponible per comprar en un banc d'imatges de pagament. En la màxima qualitat, el vídeo val 134 euros. Una quantitat que haurien pagat els responsables de 'Succession' per a adquirir les imatges que després van haver de modificar: a les pantalles on apareixia la declaració de Francisco Correa, o treballadors de TV3 envoltats de neu, es van inserir imatges de la Casa Blanca i el Capitoli. Però algú es va despistar i va deixar el logo de la cadena pública, que apareix de forma inesperada a una de les sèries de més èxit d'HBO Max.

'Succession', es va estrenar el 3 de juny del 2018 i la plataforma n'acaba de llançar la tercera temporada.

Deixa un comentari