You are currently viewing Les sèries més destacades de la setmana

Les sèries més destacades de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Dexter

De què va? Dexter torna amb una temporada nova, anys després del seu final, titulada Dexter: New Blood. Als nous episodis ens retrobarem amb el nostre assassí en sèrie preferit que està vivint en una ciutat petita a l'estat de Nova York. Allà ha passat desapercebut durant 10 anys fins que els seus instints es tornen a despertar. Michael C. Hall torna a interpretar el personatge en aquesta nova etapa de la sèrie.
Gènere: Drama
On? Movistar+
Quan? Dilluns 8 de novembre

Impeachment: American Crime Story

De què va? Sobre l'escàndol polític i sexual de Bill Clinton i Monica Lewinski que va esclatar l'any 1998. La sèrie reconstrueix tota la història posant èmfasi en l'impacte per Monica Lewinski i basant-se en un llibre escrit per Jeffrey Toobin. L'actriu Beanice Feldstein interpreta a Monica Lewinski, amb secundaris de luxe com Clive Owen com a Bill Clinton, Edie Falco com a Hillary Clinton o Sarah Paulson com a Linda Tripp.
Gènere: Drama
On? La Sexta
Quan? Dijous 11 de novembre

Dopesick

De què va? La crisi dels opiodes als Estats Units és el tema central d'aquesta sèrie protagonitzada per Michael Keaton, que interpreta un metge que, confiant en els discursos de les grans farmacèutiques, receptarà oxycontin a una pacient. La sèrie està basada en l'assaig homònim de Beth Macy que investiga com es va crear el mercat per aquestes drogues d'ús continuat que provoquen addicció en els pacients.
Gènere: Drama
On? Disney +
Quan? Divendres 12 de novembre

The Shrink Next Door

De què va? Un psicòleg manipula a un pacient ric fins al punt que el convenç per anar a viure a casa seva, l'aïlla de la seva família i li pren tot el que té, incloent l'empresa familiar. Will Ferrell i Paul Rudd interpreten els dos personatges d'aquesta història, que per molt increïble que sembli, està basada en un cas real. La sèrie se centra en la relació que s'estableix entre tots dos i com el psicòleg converteix el pacient en una titella.
Gènere: Drama
On? 
Apple TV+

Quan? Divendres 12 de novembre

Kamikaze

De què va? Una noia jove perd tota la seva família en un accident d'avió en aquesta sèrie danesa d'HBO Max que relata com el personatge s'enfronta a aquesta tragèdia i segueix un procés de dol que la porta a buscar la pròpia mort. Primer viatjant en avions i desitjant patir també un accident i després ficant-se en situacions perilloses. La sèrie es pregunta com pot tornar a sentir ganes de viure després del que ha passat.
Gènere: Thriller
On? HBO Max
Quan? Diumenge 14 de novembre

Deixa un comentari