El presentador català Ángel Martín admet la seva addicció a les drogues: "Sentia veus i me les creia"

Ángel Martín a 'Planta baixa' (TV3)

El còmic ha explicat a TV3 com va viure el seu ingrés hospitalari per un brot psicòtic, a causa del consum de substàncies tòxiques

El còmic i presentador català Ángel Martín (44), és conegut pel programa 'Sé lo que hicistéis', que es va emetre del 2006 al 2011 a La Sexta. L'espai ocupava la franja de l'actual 'Zapeando' i competia amb l'Aquí hay tomate, de Jorge Javier Vázquez. El presentador havia anat perdent presència a la televisió i a principis de setembre, va anunciar la publicació del llibre 'Por si las voces vuelven', on revela un dels motius: l'any 2017 el van haver d'ingressar a l'hospital per un brot psicòtic. La causa del seu trastorn va ser el consum desmesurat de marihuana, èxtasis i alcohol.

Aquest divendres, Martín ha estat entrevistat al programa 'Planta baixa' de TV3, per explicar el seu procés de recuperació mental. "Els meus amics es pensaven que moltes de les bogeries que jo publicava o feien eren bromes. Sort de la meva nòvia que em coneix i va donar la veu d'alarma", ha revelat. Per al còmic, el moment més difícil és el xoc amb la realitat:"Quan surts de l'hospital és el pitjor moment, no entens res del que passa i el món no té res a veure amb el que recordaves".

El presentador català ha explicat alguns dels episodis que va viure: "Sentia veus com si de sobte el món fos un altre, com a la pel·lícula Matrix". "Un dia pensava que els cotxes funcionaven sense gasolina i ens vam quedar tirats a la carretera amb la meva parella", ha afegit.

Martín ha volgut llançar un crit d'esperança a tothom que pateix algun tipus de trastorn: "No hem de tenir por a dir que et passa alguna cosa estranya. Crec que hem de deixar de banalitzar quan algú et diu que està malament i parar-li atenció perquè li haurà costat molt fer el pas d'explicar-ho".

Però trobar un bon terapeuta no és feina fàcil i el còmic ha explicat la seva experiència per oblidar. "La meva experiència va ser terrible, només pensava en els diners. No li importava la gent que se li asseia al davant". Tot i això, defensa que és possible trobar un bon professional que et faci "remoure coses", perquè toca i no "perquè és dolent", ha assegurat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari