TV3 inicia el rodatge d'una nova sèrie amb les televisions valenciana i balear

Imatge del rodatge de 'Sicíla sense morts'

La nova sèrie de ficció "Sicília sense morts",és una adaptació del llibre homònim escrit per Guillem Frontera

TV3, À Punt i IB3, han començat aquest setmana el rodatge conjuntament amb Filmin, de la nova ficció, "Sicília sense morts", una sèrie d'intriga, que tracta un misteri a resoldre amb components de suspens, investigació, amor, corrupció i venjança. Seran 8 episodis sota la direcció de Lluís Prieto, director d'altres sèries per a IB3 com "Treufoc" i de "Mòpies", la primera sèrie conjunta de les tres cadenes i que aviat s'estrenarà a televisió.

La sèrie estarà protagonitzada pels actors Fèlix Pons i Pep Tosar, Mar Fiol, Blai Llopis, Lluís Marquès, Xim Vidal, Alexandra Prokhorrova, Ruth Llopis, Álvaro Baguena, Àngels Bassas, Anatoly, Salvador Oliva, Carles Lecha, Santi Pons, Lara Martorell, Xisco Segura i Pedro Vitory, entre molts altres.

Can Bordoy Grand House & Garden, ubicat al centre històric de Palma, l'Empresa Funerària Municipal (Bon Sosec i Son Valentí), entre altres llocs, serviran com a espais naturals on es durà a terme el rodatge de la sèrie. A més, a partir de divendres 8 d'octubre i durant 5 dies, la localització central serà al Consolat de Mar, on el despatx del president, la sala del Consell de Govern o la sala de rodes de premsa es convertiran en plató pel rodatge de "Sicília sense morts".

L'actor Fèlix Pons a 'Sicíla sense morts'

Així serà la sèrie

El president de les Illes Balears rep a casa seva el cadàver d'una rata. Aquest fet insòlit desencadena una investigació periodística que descobrirà els amagats mecanismes del poder, la venjança per una antiga ofensa i els desitjos, virtuts, defectes i misèries de tot un seguit de personatges. A les arques del Govern ja no hi ha doblers, s'ha acabat el miracle de la multiplicació dels pans i els peixos en forma d'aeroports, hipòdroms, carreteres, metros, càterings o empreses funeràries.

Algú havia definit Mallorca com Sicília sense morts, però fins quan? L'obra podria ser el laboratori del món, on la natura humana prospera segons les regles elementals de l'espècie i on creix especialment la cobdícia que en la seva versió evolucionada es diu corrupció.

Adaptació del llibre de Guillem Frontera

La sèrie "Sicília sense morts" és una adaptació del llibre de Guillem Frontera amb el mateix títol. El llibre es va publicar l'any 2015 i va ser un èxit de vendes i de crítica. Guillem Frontera va néixer a Ariany l'any 1945 i amb només 23 anys va guanyar el Premi Gabriel Maura de novel·la amb l'obra "Els carnissers", que el va catapultar en el panorama literari illenc. Ha escrit diversos llibres de poemes, però sobretot ha conreat la novel·la. També ha dut a terme tasques periodístiques per a premsa escrita, ràdio i televisió. Ha rebut diversos premis, entre els quals s'ha de destacar el Premi 31 de desembre de l'OCB, el Premi Joan Alcover de poesia i el Premi Crítica Serra d'Or.

ETIQUETES:

Deixa un comentari