Laura Fa defensa a Puigdemont i assenyala a Lydia Lozano com a votant de Vox

Laura Fa a 'Los teloneros' (Cuatro)

La periodista catalana va visitar el programa de Cuatro 'Los teloneros', i va dir a quin partit polític creu que voten els seus companys de 'Sálvame'

Laura Fa continua parlant clar i sense por a represàlies tot i treballar a Madrid. Aquest dimarts, la periodista catalana i col·laboradora de elmondelatele.cat, va passar pel programa 'Los teloneros' de Cuatro i va compartir taula amb Marisol Galdón i Carmen Lomana. Entre els temes: la victòria judicial de Carles Puigdemont a Itàlia. "Este señor se está riendo de todos, es un cobarde de narices que salió por piernas", va dir Lomana sobre la nova patacada del jutge Pablo Llarena. Molt diferent va ser la visió de Laura Fa: "Jo opino que qui fa el ridícul és Llarena, perquè si a tots els països on va Puigdemont el deixen lliure, que algú li digui (a aquest jutge), que no el poden posar a la presó".

Tot i la defensa de l'expresident català, Fa va voler deixar clar que "sóc menys de Puigdemont que dels quals van estar en la presó. Em sembla que ara que hi ha una taula de diàleg i el que està fent és cridar molt l'atenció", va afegir. Tant Fa com Galdón van reconèixer l'exili de Puigdemont, mentre Lomana el va definir com un "fugat".

Els polítics espanyols també van ser objecte d'anàlisi de Fa. Per a la periodista, el líder del PP, Pablo Casado "està superat per Isabel Díaz Ayuso". Un altre dels polítics pels quals li van preguntar és per Albert Rivera, al que va seguir com a reportera. "És com una folklòrica, li encanta el protagonisme. Li encantaria ser presentador o actor o qualsevol cosa del 'faranduleo'", va dir Fa.

Laura Fa situa a Lydia Lozano com a votant de Vox

El programa també va voler indagar sobre els companys de Laura Fa a 'Sálvame' i li va proposar un joc: dir a quin partit creu que voten. "Us encanta que jo no pugui tornar a treballar tranquil·lament", va respondre Fa, que porta setmanes sent el centre del debat per les seves opinions dels seus companys.

El primer en situar va ser Jesús Manuel, a qui va situar fora de la pissarra. "Jo crec que estaria més a la dreta de Vox". Un altre dels quals tampoc va dubtar va ser Kiko Matamoros, amb qui "és dels pocs amb els que parlo de política" i el va situar al PSOE. A Belén Esteban, tot i tenir els seus dubtes, perquè sempre diu que "fluctua entre tots", la va definir del PP perquè la veu seguidora d'Ayuso.

El vot més cridaner va ser el de la seva rival i companya a 'Sálvame', Lydia Lozano. "Les conec tan de faràndula i molt superficial a alguns que no sóc capaç", va voler excusar-se. Fa la va situar a Vox per què "sé que en algunes coses no estaria d'acord, però en d'altres per la seva manera de pensar tira per a aquí". A Kiko Hernández el va veure més proper a Ciutadans perquè "ha estat a favor de la gestació subrogada".

María Patiño, tot i no tenir-ho clar, la va posar al mateix lloc que Chelo García Cortés a la banda del PSOE. De qui no es va atrevir a dir la seva posició política va ser a Gema López a qui va dir que "no li agraden aquests jocs". Finalment la va situar a Ciutadans. A Carmen Lomana, tot i dir que creia que era de Vox, Fa va revelar que li havia dit que era seguidora d'Ayuso.

Laura Fa i Carmen Lomana a Cuatro

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. MARIO

    Laura Fa, Laura Fa, Laura fa… q pesaos, ja sabem que es colaboradora d aquesta web, quina pesadilla.

Deixa un comentari