GRAN SEMBLANÇA Jorge Javier Vázquez es disfressa de bruixa i fa burla sobre Ana Rosa

Jorge Javier Vázquez disfressat de bruixa a Tele 5

El català va presentar la gala especial de Halloween de 'Secret Story' amb un vestit que va provocar nombrosos comentaris

Per David Montufo

La setena gala del reality de Tele 5, 'Secret Story' ha celebrat la nit del terror: disfresses, crits i fins i tot algun vòmit. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez, aquest cop disfressat de bruixa, va expulsar al torero José Antonio Canales, després de passar sense pena ni gloria pel concurs. Però la nit va estar marcada per la temàtica de Halloween, amb 2 passatges del terror i les nominacions més divertides de l'edició.

Jorge Javier entregat al màxim a l'espectacle

El presentador de Tele 5, va arrencar la nit convertint-se en trending topic a les xarxes socials. El de Badalona mai deixa de sorprendre, i aquest cop ho va fer disfressat de bruixa. És cert que Jorge sempre es converteix en notícia per les polèmiques que genera, però aquest cop no va deixar indiferent a ningú.

Les xarxes socials es van omplir de bromes i van comparar al presentador amb la Bruixa avorrida de Les Tres Bessones, Lucía Etxebarría o Lubina. De fet, va ser el mateix presentador que, veient el ressò que va geenrar a Twitter, va voler llançar un dard a la presentadora dels matins de Tele 5: "Sé que hi ha confusió, però vull aclarir que avui no està presentant el programa Ana Rosa Quintana".

Els moments més graciosos del passatge del terror

Tots els concursants van haver de passar pel passatge del terror, que va ser el plat principal de la nit. El programa va fer 2 recorreguts diferents per no saturar als espectadors. Els crits van estar presents en tots els concursants, fet que va deixar moments molt divertits, que els espectadors van recollir a les xarxes socials.

Adara va ser qui més moments va regalar al programa. En un moment del camí, va haver d'agafar un telèfon mòbil dels òrgans d'un pacient que estava sent operat per un doctor boig. Quan es va adonar que la persona era humana, es va espantar i va reconèixer: "M'he fet pis".

De fet, alguns espectadors van comparar el pacient que estava sent operat amb un dels col·laboradors estrella de la cadena, Kiko Matamoros, per la seva posició: "Està fent hores extra".

El programa també va recuperar la mítica veu de "el Súper", present a totes les edicions de Gran Hermano, fet que no va passar desapercebut a les xarxes socials. Va ser qui va acompanyar als concursants als passatges, fent successives bromes i comentaris.

Un cop havien completat el recorregut el programa va oferir als concursants l'oportunitat de guanyar 6 punts extres en les nominacions si es menjaven un cervell. Només alguns van atrevir a fer el pas, però això sí, van deixar moments memorables.

Cynthia, Adara i els Gemeliers, nominats

Un cop passats per la dutxa, els concursants van tornar a entrar per fer les nominacions. Aquelles que s'havien menjat els cervells crus, van poder nominar amb 6 punts extres. Els valents van ser: Sandra, Julen i Cristina. Qui més vots negatius van rebre van ser: Cynthia (18), Gemeliers (17) i Adara (16). D'aquesta manera, un dels tres haurà d'abandonar el concurs la setmana vinent.

ETIQUETES:

Deixa un comentari