TV3 entrevista al suposat fill del rei emèrit: "Si el veiés li cantaria les quaranta"

Albert Solà a l''APM?' (TV3)

L'APM?' entrevista a Albert Solà, a qui una prova d'ADN va certificar que és fill del rei emèrit en un 99,9% de possibilitats

TV3 ha anat a buscar a qui hauria de ser l'actual rei d'Espanya. És tracta d'Albert Solà, a qui una prova d'ADN de l'any 2007, va certificar que és fill de Joan Carles en un 99,9% de possibilitats. Un document científic que el Tribunal Suprem no va acceptar com a prova en la seva demanda de paternitat. Solà, de 56 anys, 12 anys més que l'actual rei Felip VI (53), seria el legítim hereu de la Corona.

El diputat basc, Jon Iñarritu, va intentar preguntar al govern espanyol per l'afer amb una pregunta parlamentària que va acabar vetada per la mesa del Congrés. Però Solà no vol ser rei, com així va revelar aquest dimecres a TV3. En una entrevista al programa 'APM?', que el va anar a visitar a un restaurant de l'Empordà va confirmar la seva descendència. "Vostè es fill del rei emèrit Joan Carles I i d'una senyora de la burgesia catalana", va dir el reporter i Solà va ser clar: "Sí, és així!".

"Jo no la buscava la prova d'ADN. Els Serveis d'Intel·ligència em van venir a veure. Villarejo va dir 'Quiero que me obtengan algo de su majestad y me lo mandéis'. Podia ser una cullera, una forquilla. Però va ser un got. Al cap d'una setmana va sortir el resultat: 99,9%". "No calia tantes indagacions, perquè mirant-li la cara ja es veu que vostè és fill seu", va dir el de TV3, tot i que el suposat fill va apuntar al seu punt dèbil: "L'alçada no m'ajuda gaire i a Espanya no m'admeten aquesta prova perquè els tribunals estan polititzats".

Solà va apuntar a les situaciones que el van fer sospitar de jove. "Als 16 anys em van comprar una moto nova i a casa no hi havia diners". Una de les possibilitats que tindria el suposat hereu seria demanar la part de l'herència reial que li correspondria, però Solà no ho té previst fer. "No m'he plantejat demanar la legítima però abans Joan Carles ha de morir. Sempre hi soc a temps., però té un exèrcit de metges al costat i un tràiler de viagres."

El de l'Empordà també va revelar que és republicà: "No soc monàrquic perquè la mateixa monarquia a mi no m'ha ajudat. Ara bé, a Felip no provocaré com a germà gran demanar-li la corona". Solà va explicar com seria la primera conversació amb Joan Carles: "Li cantaria les quaranta com he fet per escrit: '¿Por qué has sido tan cabroncete conmigo?'. S'obrirà la caixa dels trons de la successió reial espanyola després de'aquestes revelacions?

ETIQUETES:

Deixa un comentari