La Diada a TV3 i 8TV

11-S (TV3)

TV3 seguirà en directe la manifestació convocada a Barcelona per la Diada i 8TV farà un especial del seu 'Catalunya Opina'

Cada any, la celebració de la Diada de l'Onze de Setembre, suposava un desplegament espectacular a TV3. Des de la manifestació del juliol del 2010, fins al 2019, fin que al 2020, la pandèmia ho va aturar tot. Aquesta vegada, TV3 torna a sortir al carrer per seguir en directe tota la jornada com es desenvolupen els actes i la manifestació de l'ANC a Barcelona. També s'hi sumarà la nova 8TV, que farà un especial de 18.50 a 21h.

La Diada a TV3

L'Onze de Setembre, TV3 emetrà en directe des de les 8.00 i fins a les 14.30, rodes informatives, conduïdes per Ariadna Oltra, per fer el seguiment de la celebració de la Diada arreu del territori i, en especial, de les ofrenes al monument a Rafael Casanova.

La programació especial continuarà a la tarda. A partir de les 17.00, amb l'"Especial informatiu 11S: la manifestació". Cristina Riba transmetrà en directe la manifestació organitzada per l'ANC a Barcelona.

Un cop acabada la manifestació, a les 18.30, Xavier Graset prendrà el relleu, per analitzar com ha anat la jornada. L'"Especial informatiu 11S: l'anàlisi", oferirà les últimes connexions des del carrer i comptarà amb l'anàlisi dels periodistes Ferran Casas, Milagros Pérez Oliva, Toni Aira i Gemma Ubasart.

La programació especial de l'11 de setembre acabarà a les 22h amb la transmissió en directe de l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, que es farà a les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch, a Montjuïc. Aquest any, l'acte té com a tema central el 50è aniversari del discurs de Pau Casals davant de l'Assemblea General de l'ONU. El 'FAQS' de Cristina Puig començarà a les 23h.

Especial a 8TV

La nova 8TV també modificarà els seus continguts per analitzar el transcurs de la Diada. La cadena que ha tenyint el seu logo amb la senyera catalana, farà un especial del 'Catalunya Opina' a les 18.50h, amb Marco Chiazza.

La Sexta recorda l'especial sobre l'atemptat de l'11-S a Nova York

La segona cadena d'Atresmedia dedicarà tota la tarda de l'onze de setembre a reviure com va ser la cobertura que va fer Antena 3, l'any 2011 de l'atemptat a les Torres Bessones de Nova York. Serà un especial de 15.40 a 20h titulat "La tarde del 11-S".

ETIQUETES:

Deixa un comentari