SECRET TRAUMÀTIC La dura revelació d'una famosa de Tele 5: "Vaig patir abusos sexuals amb 5 anys"

Bárbara Rey al plató de 'Secret Story' (Tele 5)

La filla de Bárbara Rey, Sofía Cristo, va explicar el terrible moment durant la prova de la corba de la vida al reality 'Secret Story'

Dura confessió al reality de Tele 5, 'Secret Story'. Va ser en la primera entrega de 'Cuenta atrás' amb Carlos Sobera a Cuatro. Sofía Cristo, filla de Bárbara Rey va dibuixar la seva corba de la vida i va explicar el seu pitjor moment: va ser víctima d'un abús sexual quan era petita que ni la seva mare coneixia.

Després de comentar els coneguts maltractaments del seu pare a Bárbara Rey, Cristo, visiblement emocionada va llançar una bomba que mai havia explicat a la televisió. "Un dia una persona, no puc dir qui ni ho diré mai, perdona mama, amb cinc anys, vaig patir abusos sexuals d'aquesta persona, però jo no entenia què era això", va revelar la concursant. La filla de Bárbara Rey va deixar a l'audiència en 'shock' i també a la seva mare, que va esclatar a plors a plató. "Mai li havia explicat a la meva mare, se n'està assabentant ara i al meu germà tampoc", va dir Sofía Cristo. "Ho saben dos amics meus i el meu terapeuta. Mai he estat conscient de que això em pogués afectar fins que he estat gran i he vist com m'he relacionat. He estat callada tota la vida i ho havia d'explicar", va afegir la concursant.

Davant d'una revelació tan dura, el concurs va deixar que mare i filla poguessin parlar. "Per què no m'ho vas dir, vida meva? La meva nena, t'estimo amb tot el meu cor. Pobreta meva, perdona'm per no haver-me'n adonat. Estava treballant", va dir Bárbara Rey compungida entre llàgrimes a Cristo que li va respondre: "Estigues bé, estic en el millor moment de la meva vida. Només necessitava explicar-ho".

La reacció del presentador

El periodista Carlos Sobera, que estava al capdavant del programa d'aquest dimarts, va voler fer costat a la concursant després del que havia acabat de viure en directe: "El que fas és absolutament meravellós, perquè hi han moltes persones que pateix abusos sexuals i no ho diu. Tu has donat un exemple a tota la societat. Lluny de penedir-te, estigues orgullosa del que estàs fent, perquè aquest país necessita a gent com tu, amb dos 'collons' ben posats", va dir Sobera. El presentador va voler deixar clar que "la confessió no estava marcada per guió i que era una cosa molt greu i seriosa que s'ha de procurar denunciar sempre perquè destrossa vides".

Sobera, també va deixar clar que el programa desconeixia que Sofía explicaria aquest fet traumàtic: "No estava preparat, només podem agrair-te aquest exercici de sinceritat, valor i honestedat per a confessar una cosa tan dura. Per si algú té la temptació de pensar que estem fent mercat, amb el cor a la mà, és una cosa que personalment li agraeixo a Sofia perquè fa bé a tanta gent que aquesta patint això. És una lliçó de vida". La filla de Bárbara Rey també va parlar del seu problema amb les drogues "Vaig començar a consumir coca amb 15 anys", una qüestió que va quedar en segon pla després de la dura revelació de la seva infantesa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari