DES DE TWITCH Ibai Llanos entrevista a Leo Messi després de marxar a París: "Estic molt cansat"

Ibai Llanos a l'estadi del PSG

El popular 'streamer' s'ha desplaçat a París per viure de primera mà la presentació del jugador i parlar amb ell en exclusiva

Els temps canvien i sembla que el periodisme no passa pel seu millor moment. Aquest dimecres 11 d'agost, el ja exblaugrana Leo Messi ha concedit la seva primera entrevista després de fitxar pel PSG i ho ha fet amb el popular 'streamer', Ibai Llanos, a través del seu canal de Twitch. "Messi vindrà a Twitch per primera vegada a la història. Tindrem una xerrada amb ell", ha escrit Llanos aquest dimecres al matí a Twitter.

Ibai ha tornat a fer història en ser el primer en parlar de tu a tu amb Messi després de la seva precipitada marxa del Barça i el seu nou destí a París. Però no serà la primera estrella que aconsegueix dur al seu canal de Twitch. L'streamer', ha aconseguit entrevistes amb esportistes com Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Ramos, Ronaldinho o personatges coneguts com Ed Sheeran, Kiko Rivera o Jordi Évole. L'amistat entre Llanos i Messi s'ha donat a conèixer arran del sopar que el jugador va fer a la seva casa de Castelldefels abans de volar cap a París.

ENTREVISTA A LEO MESSI AL CANAL DE TWITCH D'IBAI LLANOS

"Com estàs? Estàs cansat?", ha preguntat Llanos a Messi, que ha respost sense gaires dubtes: "la veritat és que sí. Els actes de presentació són pesats, d'una banda a una altra, però feliç de fitxar pel PSG. Estic disfrutant i amb moltes ganes de començar". L"streamer' que ha volgut defugir les qüestions futbolístiques, ha fet eferència als comentaris que van sorgir a les xarxes socials on es deia que l"streamer' havia deixat sense menjar als convidats del sopar a casa de Messi del passat dissabte."Saps que s'han fet moltes bromes arran del sopar a casa teva. Tu creus que vaig menjar molt?", ha preguntat Ibai a Messi, que ha respost en to irònic: "No sé si menges poc o molt però aquell dia no vas menjar res". El moment històric ha estat visionat en directe per més de 300.000 persones.

ETIQUETES:

Deixa un comentari