'Com si fos ahir' estrena la 5a temporada amb retorns i nous personatges

El personatge de la Noe a 'Com si fos ahir' (TV3)

La sèrie torna amb trames inèdites, retorns del passat i personatges nous que complicaran encara més la vida als protagonistes

Dilluns, 30 d'agost, a les 16.15h, torna la sèrie de TV3, 'Com si fos ahir', amb l'estrena de la cinquena temporada. La principal incògnita amb que va deixar als espectadors abans marxar de vacances és si el Miquel i la Noe estan separats. Com deuen haver passat l'estiu? Es deuen haver reconciliat o no? El matrimoni compartia també l'espai professional. Com afectarà la feina de la consultoria, si la situació no ha millorat?

Que l'Eva i el Litus tornin a estar junts, no farà cap gràcia a la colla. Qui dels dos serà el valent que els ho dirà? Si de tot el trasbals que va suposar la titularitat del pis i la reconciliació no n'ha sortit una relació sòlida, la parella ho tindrà difícil per trobar suport. Si, al contrari, ara són una família, els tocarà fer front als problemes típics de dos joves, la Júlia i l'Ismael. No ho tindran fàcil en cap de les dues alternatives.

La Cati ha arrencat un negoci que a poc a poc va prosperant. Sembla que té un futur esperançador com a empresària en el món de l'organització d'esdeveniments, i que d'il·lusió no n'hi falta. No és cap secret que el Quim no se sent gens realitzat amb la feina. Com se li posarà l'èxit de la seva dona, si el negoci reïx?

El Jordi i la Gina viuen els principis d'una relació d'amor feliç, un dels millors moments d'una parella. Ara falta que ella s'integri a la colla. L'hi posaran fàcil?

I l'Anna i el Juli? S'han oblidat l'un de l'altre? El destí jugarà un paper important en aquesta relació.

La sèrie es prepara per a una tardor moguda, amb trames inèdites i retorns del passat. També arribaran personatges nous que complicaran encara més la vida als amics de la colla. L'Andreu i la Pili han de decidir si reprenen el tractament de fertilitat, però un fet inesperat els trastocarà els plans. Veurem aparèixer de nou a l'estafadora més encantadora de la sèrie, l'Eulàlia. Segur que l'Ivan i la Sílvia tenen moltes ganes de tornar-la a veure.

Personatges nous

La Gemma coneixerà un professor d'autoescola, en Toni (David Vert), que li complicarà molt la vida. A ella i a la Sílvia. A la Marta, un treballador nou del Burguer, l'Adam (Salvador Oliva), li girarà tots els plans del revés. La Júlia, ara ja a la universitat, fa una bona amiga, la Bea (Mariona Pagès).

I un espòiler: Ressonen campanes de boda a la sèrie. Qui seran els nuvis?

Líder durant quatre temporades

Les tres primeres temporades de 'Com si fos ahir' van liderar la franja d'emissió amb unes quotes del 15,9%, el 16,3% i el 17,4%, amb 255.000, 241.000 i 256.000 espectadors de mitjana respectivament. La quarta temporada que va tenir 119 capítols, va arribar a una audiència mitjana de 263.000 espectadors i un 16,6% de quota.

ETIQUETES:

Deixa un comentari