Vicent Sanchis: "Si ens donen 40 milions, emetrem els partits de la selecció espanyola"

El director de TV3, Vicent Sanchis, al Parlament

El director de TV3 assegura que si la cadena hagués tingut el pressupost suficient, hauria adquirit els drets de l'Eurocopa i els partits de 'la roja'

Declaracions sonades del director de TV3, Vicent Sanchis, aquest divendres al matí a la sessió de control de la CCMA al Parlament de Catalunya amb els grups polítics. La polèmica ha arribat a partir d'una pregunta de la diputada del PP, Lorena Roldán sobre la manca d'informació sobre els partits de la selecció espanyola a TV3. Uns partits que van donar unes audiències astronòmiques a Tele 5 i va fer perdre el lideratge del juny a TV3.  El partit de semifinal de l'Eurocopa entre Itàlia i Espanya va acabar en pròrroga i els penals van aconseguir 1.952.000 espectadors amb un impressionant 68,5% de quota

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha respost amb contundència. "Sap el que valen els drets de l'Eurocopa? 40 milions. Si nosaltres els haguéssim tingut, hauríem estat líders", ha dit Sanchis visiblement enfadat. El director de la cadena pública ha sorprès per la seva contundència: "Vostè no creu que si TV3 hagués tingut 40 milions no creu que hauríem comprat els drets i hauríem emès tots els partits i vostè els hauria vist a TV3?", ha preguntat Sanchis a l'ex diputada de C's.

Sanchis ha reiterat la manca de pressupost de TV3 i ha emplaçat a la diputada del PP a aconseguir un millor finançament per accedir a la seva demanda i poder emetre els partits de 'la roja'. "Vostè ha de demanar al proper pressupost de la Generalitat 40 milions més per a la CCMA i tindrà Espanya per un tub i vostè estarà contenta i el director de la tele, sent líder el doble de content. Miri quant odiem a Espanya. Aconsegueixi 40 milions i serem més espanyols que mai i nosaltres líders", ha sentenciat Vicent Sanchis.

Dèficit de 7 milions

La crisi de la Covid 19, ha impactat greument als ingressos publicitaris de la cadena de l'any 2020, amb un impacte negatiu de gairebé 10 milions d'euros. La situació del 2021, no és gaire millor i segons ha confirmat la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, només han pogut recuperar uns 3 milions d'euros. Amb aquestes dades, Llorach, ha confirmat que preveuen acabar amb un dèficit de 7 milions d'euros. La temporada anterior, aquest dèficit es va poder cobrir amb l'estalvi degut a la retallada de la producció derivada del confinament. Per aquest motiu, TV3 ha demanat una aportació extraordinària al Govern de 7 milions per no haver de prendre noves mesures que afectin a la graella.

ETIQUETES:

Deixa un comentari