INCÒGNITA RESOLTA Tele 5 tria a Paz Padilla per a la segona edició de 'La última cena'

Paz Padilla (Mediaset)

La presentadora havia revelat el seu malestar per haver estat acomiadada com a jurat de 'Got Talent'

Després de la bona acollida de la seva primera edició i l'emissió de dos especials per Nadal, el format culinari de Tele 5, torna aquest estiu al prime time de la cadena privada. I ho fa amb nova presentadora: Paz Padilla. L'actriu que recentment va revelar que l'havien acomiadat de 'Got Talent', per "no haver estat al 100%" per dedicar-se al seu marit aleshores malalt, torna ara per la porta gran. No estarà sola, els xefs amb estrella Michelin, Begoña Rodrigo i Miguel Cobo tornaran a valorar les propostes gastronòmiques dels participants.


Sorprendre als seus convidats elaborant un menú de la seva elecció i sotmetre's al judici dels comensals i dels xefs seran els desafiaments als quals s'enfrontaran les parelles protagonistes de 'La última cena'. El format culinari de Telecinco està produït per la productora de 'Sálvame', 'La Fábrica de la Tele'.

En cada edició, una parella de famosos haurà de pensar i elaborar un menú per a conquistar i sorprendre els seus convidats, també coneguts pel públic. Crear una proposta imaginativa, confeccionar la llista de la compra, aconseguir les matèries primeres i els ingredients, elaborar el menú als fogons i realitzar una posada en escena atractiva, seran els reptes que assumiran cada nit els amfitrions per a guanyar-se el beneplàcit dels seus companys.

Durant la nit, els autors de la proposta escoltaran les opinions dels comensals, entre els quals s'asseuran els xefs amb estrella Michelin Begoña Rodrigo i Miguel Cobo, que aportaran el seu judici des del punt de vista estrictament professional, sense interferències de qüestions personals. La primera temporada de 'La última cena', va finalitzar al juliol de 2020 i va ser el més vist de la seva franja.

ETIQUETES:

Deixa un comentari