'Supervivientes' fa dir a Olga Moreno la famosa frase de Rocío Carrasco: "No tiene c…"

Olga Moreno i Lara Álvarez a 'Supervivientes' (Tele 5)

La dona d'Antonio David Flores va haver d'endevinar si algun company havia dit aquesta frase sobre ella durant un joc de recompensa

Rocío Carrasco continua ben present a Tele 5. Aquest diumenge, el programa 'Conexión Honduras' va esdevenir trending topic per una cèlebre frase que la filla de Rocío Jurado va dir a la seva docusèrie. Va ser durant un curiós joc de recompensa, on els concursants van haver de llegir cinc possibles frases que els seus companys haurien dit sobre ells, de les què només dues eren veritat. El moment viral de la nit, va arribar novament amb la dona d'Antonio David Flores, Olga Moreno. Lara Álvarez va fer llegir la famosa frase de Rocío Carrasco sobre la sevillana: "No tiene coño, no lo tiene".

Però la polèmica al voltant de Moreno va anar més enllà. La cantant Lara Sajén, va ser la primera a llegir les possibles frases que haurien dit els seus companys d'ella i una de certa era el que havia pronunciat Olga quan creia que les càmeres no la gravaven: "Prefereixo tenir-la d'amiga, que d'enemiga". Sajén va dir que no sabia qui en podia ser l'autor, però que "m'ha tocat la fibra". Olga Moreno enlloc de reconèixer la seva autoria, va reaccionar amb sorpresa: "Em sembla molt fort".

La sorpresa va arribar al torn de Moreno. La presentadora va llegir frases com: "El día que no haga trampas, harán fiesta en los Callos Cochinos", "Está jugando unas cartas que no son suyas, se nota que viene aleccionada", "Me veo en la final con ella". Però quan Lara Álvarez va fer llegir a la sevillana: "No tiene coño, no lo tiene", la concursant i els seus companys van esclatar a riure.

Davant l'estupefacció de Moreno, Lara Sajén va voler posar-hi humor: "Yo digo toto, amiga, así que esa frase no es mía". Olga en canvi, no li va voler donar més importància: "No sé de qué va la historia. No creo que sea". La de Sevilla, va tenir bon olfacte i va acabar escollint les correctes: "Sempre està a la defensiva i "Em veig a la final amb ella", motiu pel qual va rebre un 'hot dog' com a premi.

ETIQUETES:

Deixa un comentari