ESTRELLA DEL COR Isabel Preysler, segona desemmascarada de 'Mask Singer 2'

Màscara de Gatita ('Mask Singer', Antena 3)

Després del descobriment de la germana de Michael Jackson, el segon programa va eliminar a l'ex-model filipina, que duia la màscara de Gatita

Per David Montufo

El segon programa de la nova temporada de 'Mask Singer' va arrencar aquest dilluns amb una batalla entre Medusa, Rana i Dragona, que va perdre la darrera. El segon enfrontament de la nit va estar protagonitzat per Huevo i Gatita i la felina va haver-se de batre al duel final amb Dragona. Gatita finalment va ser l'eliminada i va haver de desvetllar la seva identitat. El programa va aconseguir reunir 219.000 espectadors i un 13,5% de quota de pantalla.

Isabel Preysler, segona gran desemmascarada

El descobriment de La Toya Jackson al primer programa, va deixar amb molta expectació als espectadors de 'Mask Singer', als quals també va deixar molt sorpresos el personatge que s'amagava sota la màscara de Gatita. Ni més ni menys que Isabel Preysler, un dels personatges més destacats del món del cor, que va reconèixer cantar en públic per primer cop des de la seva infantesa.

"Té molta barreja en els seus orígens: per les seves venes corre sang basca, de La Rioja, filipina i austríaca" i "envoltar-se dels seus néts és el seu major plaer", van ser algunes de les pistes que més van cridar l'atenció. Davant les pistes doandes, els investigadors es van mostrar molt desubicats, però va ser l'aposta de Javi Ambrossi la que va fer que tots comencessin a raonar i a trobar sentit a les pistes exposades. Tot i que Javier Calvo, en un principi, va voler desvincular-se i apostar per Gwyneth Paltrow.

Els membres investigadors es van dur les mans al cap en veure a l'ex-model traient-se la màscara. Tot i això, abans de desemmascarar-la, tots els investigadors es van unificar per apostar per Isabel Preysler, després d'una teoria de Javi Ambrossi, que va fer veure la llum a la resta de membres. Només tenien paraules d'emoció en aquell moment, i també d'agraïment cap a la convidada, per atrevir-se a participar. "Això és història de la televisió", va dir Paz Vega. A més a més, Arturo Valls va bromejar dient: "Eres l'única que faltava per cantar a la família".

Davant l'agraïment dels investigadors, Isabel Preysler va confessar que aquesta decisió havia suposat per ella una experiència bastant agradable: "Per a mi ha estat un desafiament, perquè jo normalment estic en presència, res més. I haver hagut de cantar i ballar una miqueta…". També va explicar que només sabia de la seva participació el seu marit, que va escoltar una cançó i no reconeixia la seva veu, però no als seus fills: "Als meus fills els sorprendrà moltíssim", ja que, segons ella, "tots són molt artistes i ho farien molt millor que jo". Finalment, la que va ser presentadora de televisió, es va mostrar agraïda amb l'experiència i contenta: "L'important és que el públic s'hagi divertit. Jo ho he fet, per descomptat".

El segon grup de màscares mostrades i les apostes

El segon programa de la temporada va comptar amb la presència del grup B de màscares que formaran part de la segona edició. Arturo Valls va anar presentant, una a una, aquestes primeres: Medusa, Rana, Dragona, Huevo i Gatita. Com al primer programa, es va mantenir la dificultat, amb unes pistes bastant àmplies.

Medusa

Medusa va tornar a donar les pistes en anglès, així com va ser el cas de Menina, deixant als investigadors amb un ventall molt més ampli d'opcions. Algunes de les pistes més destacades van ser: "Jo mateixa he posat els llums als meus tentacles, un dels molts talents que vaig heretar de la meva àvia", "sóc molt tossuda, tota la roba del meu armari ha d'estar penjada", i "un ascensor em recorda a casa meva". Els investigadors es van mostrar molt dubtosos. Tot i que Javier Calvo va assegurar que l'accent era britànic, Paz Vega i Javi Ambrossi van tenir la seguretat que era americà i, fins i tot, van valorar l'opció que la persona també sabés parlar espanyol i els volgués enganyar. Una pista que va donar més endavant va ser que Jon Kortajarena és el seu amor platònic.

Javier Calvo va apostar per Geri Halliwell, idea a la que es va afegir Mota. Javi Ambrossi va assenyalar a Eva Longoria, mentre que Paz Vega va decidir-se per Paris Hilton.

Rana

"Sóc únic en la seva espècie, fabulós dins i fora de l'escenari", "vaig deixar la bassa per a capbussar-me en el teatre", i "no necessito escenari perquè la meva actuació sigui llegendària" va assegurar Rana davant l'atenta mirada dels investigadors. Les propostes dels investigadors van ser Santiago Segura, Josema Yuste (exmembre de 'Martes y 13'), el cuiner José Andrés, Joaquín Cortés, i Íker Casillas, per qui va apostar Paz Vega.

Dragona

Dragona es va descriure de la següent manera: "No hi ha fortalesa que sigui considerada sense un gran saló o un bon fossat, quines festasses han vist aquests murs. Fins els dracs de Khalessi han passat per aquí. Per refer-me dels convits vaig al meu lloc favorit: el menjador", "sóc molt carnívora", i "el millor de casa meva és que puc ser jo mateixa". Aquestes són algunes de les pistes que va desvetllar al segon programa, fet que va comportar que els investigadors proposessin a Dulceida, Eugenia Martínez de Irujo, Amaia Salamanca i Tamara Falcó.

Huevo

En aquest cas, Huevo va mencionar les següents pistes: "Som bons per a la vista, també pel pur plaer de veure'ns", "és molt normal que un 'huevito' de qualitat passi llargues temporades fora de casa", i "els meus cosins estan repartits per tot el món". En aquest cas, Javi Ambrossi va assegurar haver reconegut a l'emmascarada, apostant per Isabel Coixet. I la resta d'investigadors ho va fer per Maite Baccara, Macarena García (actriu i germana de Javi Ambrossi), i Danna Paola.

ETIQUETES:

Deixa un comentari