3A GALA Esperanza Aguirre, tercera desemmascarada de 'Mask Singer 2'

Esperanza Aguirre a 'Mask Singer' (Antena 3)

Després del descobriment de La Toya Jackson i Isabel Preysler, el tercer programa va eliminar a l'exministra, que duia la màscara de Mariposa

Per David Montufo

El tercer programa de la segona temporada de 'Mask Singer' va fer competir al tercer grup de màscares, aconseguint reunir 211.000 espectadors i marcant un 13,8% de quota de pantalla. El primer duel el van disputar Perro, Monstruita i Flamenco, que va perdre la batalla. El segon enfrontament de la nit va estar protagonitzat per Plátano i Mariposa, que va haver-se de batre a la batalla final amb FlamencoMariposa, finalment, va ser l'eliminada i va haver de desvetllar la seva identitat.

Esperanza Aguirre, la tercera desemmascarada

La segona edició de 'Mask Singer' no deixa de sorprendre amb les famoses emmascarades que formen el càsting. Si el dia de l'estrena vam descobrir a la germana de Michael Jackson, sota la màscara de Menina, i a Isabel Presysler al segon programa, sota la màscara de Gatita; aquesta setmana hem descobert a Esperanza Aguirre. Qui es trobava sota la màscara de Mariposa va ser ministra d'Educació i Cultura entre 1996 i 1999, presidenta del Senat entre 1999 i 2002, i presidenta de la Comunitat de Madrid entre 2003 i 2012.

Esperanza Aguirre va interpretar la cançó Ella Elle L'a, la primera concursant del format en atrevir-se a cantar en francès. L'expolítica va ser qui més va despistar als investigadors, ja que hi havia moltes pistes, però algunes d'elles podien semblar contradictòries. La manera destralera de caminar, haver de creuar el túnel agafada dels guardaespatlles, l'alçada, la seva parsimònia… van ser alguns dels elements que van detectar els investigadors, que se sumaven a unes pistes complicades. Però, sens dubte, la pista que més va fer gràcia als espectadors va ser quan, al vídeo de presentació, Mariposa va aparèixer amb xoriços a les mans, que després va rostir a la barbacoa.

Maria Teresa Campos, Mayra Gómez Kemp o Agatha Ruiz de la Prada van ser algunes propostes dels investigadors, que només tenien clara una cosa: la persona que es trobava sota la màscara de Mariposa era una dona gran.

Un cop es va deixar veure el rostre, la concursant va sorprendre als investigadors: "Però quina meravella!", va dir Paz Vega. Però el que més li importava a l'expolítica en aquells moments era com tenia els cabells: "Mai he sortit a la televisió amb els cabells tan malament, la meva perruquera em mata". A més a més, Aguirre va confessar que es movia poc pel pes de la seva disfressa i, a la vegada, també es queixava que veia molt poc: "Ara entenc els cecs".

El tercer i últim grup d'emmascarats per conèixer

Flamenco: "Sóc un flamenc rocker que pensa molt en els altres. Per això, adoro suar les meves plomes a causes benèfiques. Allà coincideixo amb els meus amics flamencs més famosos", va confessar Flamenco a la seva presentació. A més a més, va confessar una de les habilitats de la persona que es troba sota aquesta màscara: "No hi ha disciplina aquàtica que se'm resisteixi. A l'aigua sóc el king". D'aquesta forma, i reconeixent que li encanta compartir la seva vida a les xarxes socials, els investigadors van proposar que sota Flamenco es podria trobar Blanca Suárez, Carmen Lomana, Nieves Álvarez o Ana Obregón.

Perro: La persona que es troba sota aquesta màscara va iniciar la seva presentació deixant clar que habitualment se situa sobre els escenaris: "Per a mi, posar-se davant d'un micròfon i unes llumetes… pfff… és penso que molt fàcil". Però, a més a més, va deixar veure que és bastant multidisciplinari i bastant rocker: "El mateix et 'perrejo' que et faig un sol de guitarra. Res se li posa per davant a un gos imparable com jo. Cresta, cadenes, tatxes. Queda clar que sóc un gos de raça 'rockweiller'". Davant d'aquestes i altres pistes, les propostes dels investigadors van ser dos: Roberto Álamo i Carlos Bardem.

Monstruita: "M'he preparat molt per estar a l'altura de 'Mask Singer'… Ara em veieu amb aquest monstruós tipàs pelut, però he de confessar que he arribat a pesar gairebé 30 quilos més… Em pirro per les llaminadures!", va confessar Monstruita, ressaltant l'important canvi físic que ha fet. També, va mencionar que "sóc amiga de Monstruo", fent referència a Fernando Tejero, que va estar sota la disfressa d'ell a la primera edició.

Plátano: Per últim, Plátano, que va guanyar a Mariposa, es va descriure com algú molt reconegut: "Sóc més famós que el plàtan de Canàries anem, sóc l'ídol de les masses. No hi ha una llar a Llatinoamèrica que no tingui en la seva taula aquesta fruita tan rica". El concursant no va tenir cap problema en seguir ressaltant que és tota una celebritat: "Sóc l'ídol de les masses. Diuen que sóc una mica excèntric, però com no ho seré si sóc el rei de la macedònia?", amb bastant humor. Davant de les pistes esmentades per Plátano, els investigadors van apostar per Miguel Bosé, Nacho Cano, Maluma i Carlos Baute.

ETIQUETES:

Deixa un comentari