BAIXA A TV3 Lluís Marquina deixa el 'Tot es mou': "Necessito aturar-me i estar amb la família"

Lluís Marquina

El co-presentador del magazine de tarda de TV3, anuncia que no seguirà la temporada vinent per dedicar-se als seus fills

Aquest dijous, el programa 'Tot es mou' feia un dels seus mínims d'audiència i només 24 hores més tard, un dels seus presentadors ha anunciat que plega. Es tracta de Lluís Marquina, que presenta la part d'entreteniment a partir de les 19h. En un comunicat publicat aquest dijous, ha anunciat a Instagram els seus motius: poder dedicar temps a la família. Marquina, porta més de 20 anys treballant als diferents canals de TV3, des que va començar a l"Info K' i ara, amb tres fills petits, ha decidit aturar-se i estar per ells.

Des de la direcció del programa, asseguren que l'espai continuarà la temporada que ve i que amb l'anunci de Marquina, "tenim prou temps per pensar què farem la temporada vinent". Segons els responsables del 'Tot es mou', la intenció és "reformatejar" el magazine.

Comunicat de Lluís Marquina

"Fa 20 anys que treballo a Televisió de Catalunya. Dues dècades increïbles farcides d'instants magnífics. Aquí he pogut desenvolupar tota mena de tasques; molt diferents, molt estimulants, molt il·lusionants. I aquests darrers quatre anys els he dedicat al projecte més complex de tots els que atacat durant la meva trajectòria a TV3.

Posar la cara a un macroprograma com el Tot es mou que genera 20 hores de directe setmanal, amb l'entreteniment com a encàrrec, en el lustre informativament més convuls que he conegut, m'ha posat a prova en múltiples ocasions. A cada escull m'he anat graduant en una assignatura diferent. Ja et poden haver explicat totes les lliçons del món, que fins que no t'hi trobes cara a cara, amb un pilot en vermell que t'indica que allò ho poden estar veient 200.000 persones, no et topes amb la realitat. I aquesta és una de les virtuts d'aquest ofici. I això el fa tan apassionant.

El meu amor per aquesta feina i per aquesta empresa on he format part de projectes com l'InfoK, La Marató, el Generació Digital, el Canal 3XL, el Telenotícies i una llarga llista de programes especials, és infinit! Aquesta estima ha sigut la benzina que m'ha propulsat tots aquests anys. I el dipòsit continua ben ple, us ho asseguro.

Però ara vull fer una pausa en aquest trajecte. Aturar aquest viatge frenètic per ocupar-me del projecte més apassionant i gratificant de tots: el de la família. La passió i alta velocitat d'aquests últims anys no m'han permès fer-ho amb la intensitat desitjada i, per això, ara començo un parèntesi per reprendre més endavant el camí amb la mateixa il·lusió i intensitat de sempre. Per això he demanat un permís que em permeti aquesta disminució de revolucions. Encara que això suposi allunyar-me durant un temps d'aquesta feina, companys i espai que tant m'estimo.

Us agraeixo tots i cada un dels minuts que m'heu dedicat durant aquests 20 anys i, especialment, al llarg de les quatre temporades del Tot es mou. Un programa del qual em farà mal separar-m'hi, però la decisió que he pres és incompatible amb la dedicació que requereix un projecte com aquest.

Ara encara tinc dos mesos per gaudir d'aquest programa i de la vostra companyia cada tarda. Però aviat us diré… "Fins aviat"!"

Les reaccions de companys i amics han inundat el seu post d'Instagram amb mostres de suport i agraïment a tots aquests anys, com la del conductor del 'TN Vespre', Toni cruanyes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari