POLÈMIQUES DECLARACIONS El tiet de Rocío Carrasco: "Mentre no perdi l'odi, no serà feliç a la vida"

José Antonio, tiet de Rocío Carrasco a ('Socialité', Tele 5)

El marit de Gloria Mohedano nega les llàgrimes de Rocío Carrasco i parla d'una "ment organitzadora"

Per David Montufo

El terratrèmol social de Rocío Carrasco segueix produint repercussions públiques. Aquest diumenge, José Antonio Rodríguez, marit de Gloria Mohedano, va intervenir en directe al programa 'Socialité', per donar la seva opinió sobre la docusèrie que ha emès Tele 5. El tiet de Rocío Carrasco, així com diferents membres de la família Jurado i Mohedano, havien assegurat que un cop finalitzés l'emissió de la sèrie documental, parlarien. I així ha estat, durant 20 minuts María Patiño va conversar amb José Antonio; aprofitant el polèmic homenatge a Rocío Jurado, a Chipiona, pel 15è aniversari de la seva mort. El tiet de 'Rociíto' no es creu les paraules de la filla de Rocío Jurado i assegura que ha sobrepassat moltes línies vermelles.

"No volem res amb ella"

Les primeres paraules de José Antonio van sorprendre a María Patiño, quan va assegurar que no vol tenir relació amb Rocío Carrasco: "No volem res amb ella, perquè s'han passat moltes línies vermelles i en la vida cal tenir uns principis. Rocío Carrasco s'ha oblidat d'aquests principis i ha passat les línies com a mare i com a filla". De fet, el marit de Gloria Mohedano va recalcar que, després de l'emissió de la docusèrie, encara té menys ganes de reconciliar-se.

A més a més, va fer referència a l'odi que ell ha percebut per part de la seva neboda: "A la vida no es pot anar amb odi, perquè aquest odi t'acaba menjant a tu i et fa mal. Ella va dir que havia de perdre la por i l'ha perdut, però l'odi també l'ha de perdre. Mentre no perdi l'odi, no serà feliç a la vida".

José Antonio culpa a Rocío Carrasco

El tiet de Carrasco va condemnar que la seva neboda hagi callat tot aquest temps i no els hagi dit res: "En el seu moment no ho va dir a ningú. Llavors la decisió és d'ella. Jo no me la crec perquè la conec, aquesta és la raó i conec els seus fills i el seu marit". José Antonio va voler deixar clar que no es creu a Carrasco, tot i la documentació presentada a la sèrie documental. Per al marit de Gloria Mohedano, només s'han pogut veure les proves que Carrasco ha volgut ensenyar, i no la seva totalitat.

Crític amb l'agressió de Rocío Flores, i David Flores

"Admeteu que ella digui que les llàgrimes de la seva filla no són veritat. Si ella no es creu les llàgrimes de la seva filla, jo no em crec les seves. No m'ho crec, perquè jo conec les dues versions d'aquella baralla des de fa moltíssim temps", va sentenciar José Antonio. Aquesta part va ser on va mantenir un to més dur, i va negar les explicacions que ha donat Rocío Carrasco vers la seva filla a la docusèrie. A més a més, el marit de Gloria Mohedano ha deixat clar que, després d'escoltar les dues versions, es creu a Rocío Flores, tot i que no va voler explicar la versió de la filla per què no era competència seva.

El tiet de Rocío Carrasco, també va negar a María Patiño que David Flores digués que no li donaven el telèfon de la seva mare, al judici de la setmana passada: "Si m'he de creure a algú, em crec a David, no a l'advocat de Rocío".

"Hi ha una ment que és l'organitzadora…"

Durant l'entrevista, José Antonio va arribar a mencionar que Rocío Carrasco "és un ninot" de la, segons ell, "falsa agressió", encara que la documentació demostri el contrari: "Hi ha una ment que és l'organitzadora i la creadora. Rocío Carrasco és la titella d'aquesta ment que és la que la dirigeix sempre". Davant d'aquestes paraules, sense mencionar a qui es referia com a "ment organitzadora", María Patiño li va dir: "Parles de Fidel Albiac…", però José Antonio no es va voler mullar: "això ho estàs dient tu".

Les xarxes socials exploten d'indignació i María Patiño respon

El hashtag oficial del programa i 'José Antonio' es van convertir en trending topic durant hores a Twitter. Molts usuaris van criticar les polèmiques paraules del marit de Gloria Mohedano i la seva revictimització cap a Rocío Carrasco. També va rebre la presentadora del programa, María Patiño, per no rebatre en cap moment a José Antonio Rodríguez.

Davant la polèmica, María Patiño va respondre als missatges dels espectadors per Twitter: "Ahir, José Antonio va dir, a 'Socialité', que estaria disposat a parlar un cop acabada la docusèrie. Avui, hem tornat a insistir i ens ha atès. No valoro la vostra opinió, però és just valorar la seva paraula i la nostra insistència".

ETIQUETES:

Deixa un comentari