Rocío Carrasco anuncia que serà en directe al plató de Tele 5

Moment de la trucada de Rocío Carrasco (Tele 5)

La filla de Rocío Jurado demana aturar l'emissió de la doscusèrie i ser entrevistada en directe per aclarir dubtes

Rocío Carrasco ha entrat en directe aquest dimecres per telèfon a Tele 5, abans de l'emissió del capítol 7 de la docusèrie sobre la seva vida. Carrasco ha volgut donar les gràcies a tothom que l'ha seguit durant els capítols emesos i ha anunciat que el dimecres vinent serà en directe al plató per ser entrevistada.

Rocío Carrasco: "Jo sé que durant les emissions d'aquestes setmanes, ha estat molta la informació que tots heu hagut de digerir, veure i assimilar. No és fàcil d'explicar una vida en unes poques setmanes. Jo crec que arribats a aquest punt, de la història que és la meva vida, crec que és el moment de fer una aturada a l'emissió de la sèrie documental. I utilitzar-ho per resoldre punts, explicar coses que us haureu preguntat per què? Crec que ha arribat el moment i m'agradaria ser el dimecres que ve en directe amb vosaltres."

La presentadora del programa, Carlota Corredera, ha rebut la petició amb agraïment: "Serà un plaer rebre't a plató i que vulguis donar la cara. Em sembla molt generós per la teva part", ha afegit la periodista. Rocío s'ha acomiadat donant les "gràcies a tots els que esteu allà i a tu Carlota per l'inici que has fet del programa"

Carlota Corredera: "La terra no és plana, el coronavirus és una pandèmia sanitària i la violència masclista una pandèmia social"

Davant les informacions d'alguns mitjans i col·laboradors que durant els darrers dies, havien posat en dubte la versió d'intent de suïcidi de Carrasco, la presentadora ha volgut llegir l'informe mèdic oficial i ha volgut respondre amb aquesta contundent resposta:

ETIQUETES:

Deixa un comentari