You are currently viewing <span>ALS 54 ANYS</span> Mor l'actor Paul Ritter, l'enginyer de la central a la sèrie 'Chernobyl'
Paul Ritter (Chernobyl)

ALS 54 ANYS Mor l'actor Paul Ritter, l'enginyer de la central a la sèrie 'Chernobyl'

Un tumor cerebral acaba amb la vida de l'actor britànic al 54 anys

El diari 'The Guardian' ha anunciat aquest dimarts la mort de l'actor Paul Ritter, a causa d'un tumor cerebral a l'edat de 54 anys. Ritter, va participar en moltes pel·lícules com 'Harry Potter i el misteri del príncep' i 'Quantum of Solace'.

Al 2019, Ritter va fer el seu paper més destacat interpretant a Anatoly Dyatlov, l'enginyer responsable de la catàstrofe de Txernòbil. El seu agent, ha confirmat la notícia "amb gran tristesa podem confirmar que Paul Ritter va morir ahir a la nit". "Va morir en pau a casa seva amb la seva esposa Polly i els seus fills Frank i Noah al seu costat. Tenia 54 anys i patia un tumor cerebral".

Deixa un comentari