Mor l'actor Paul Ritter, l'enginyer de la central a la sèrie 'Chernobyl'

Paul Ritter (Chernobyl)

Un tumor cerebral acaba amb la vida de l'actor britànic al 54 anys

El diari 'The Guardian' ha anunciat aquest dimarts la mort de l'actor Paul Ritter, a causa d'un tumor cerebral a l'edat de 54 anys. Ritter, va participar en moltes pel·lícules com 'Harry Potter i el misteri del príncep' i 'Quantum of Solace'.

Al 2019, Ritter va fer el seu paper més destacat interpretant a Anatoly Dyatlov, l'enginyer responsable de la catàstrofe de Txernòbil. El seu agent, ha confirmat la notícia "amb gran tristesa podem confirmar que Paul Ritter va morir ahir a la nit". "Va morir en pau a casa seva amb la seva esposa Polly i els seus fills Frank i Noah al seu costat. Tenia 54 anys i patia un tumor cerebral".

ETIQUETES:

Deixa un comentari