'Com si fos ahir' descobreix qui assetja a la Marta

La Marta a 'Com si fos ahir'

Els propers capítols resoldran el responsable que entra a casa seva i la seva inesperada reacció

Una de les trames actuals de 'Com si fos ahir'", la sèrie de la sobretaula de TV3, és la que protagonitza la Marta Ramis, interpretada per l'actriu Sílvia Bel. I és que passen coses molt estranyes a la vida de la Marta, una dona amb les coses molt clares i una resposta ràpida i contundent per a qualsevol situació. Ara, però, està totalment desorientada.

Al principi tot era molt subtil. Si els realitzadors no haguessin allargat algun pla o els guionistes no haguessin afegit música de fons per donar-hi suspens, hauria costat percebre que alguna cosa passava al pis de la Marta. Però els dubtes ja fa dies que s'han esvaït. Les ulleres de l'Ismael, objectes que no són al seu lloc, la conversa amb la Gemma i la Sílvia o una pala del gat que ha costat de trobar. Potser fins i tot el robatori de la targeta de crèdit hi té relació. A sobre, aquest dimarts, s'ha trobat el Xarly mort sota els llençols del llit. Un llit perfectament fet… algú l'hi havia col·locat. El xoc ha estat total.

Així doncs, la sospita que l'estan seguint de prop avui ha traspassat els límits i ja és una evidència. Qui sigui que la segueix ja vol fer notar la seva presència. Com s'acabarà aquesta trama? Què li passa, a la Marta? Qui és la persona que li entra al pis? És algú que torna del passat per saldar algun compte pendent, que tenint en compte el personatge, no seria estrany, o ho fa per alguna altra raó?

Atenció, doncs, aquests pròxims dies, perquè 'Com si fos ahir' mostrarà una versió molt diferent de Marta Ramis, la protagonista amb més caràcter i geni de tota la colla. Hi haurà un abans i un després?

ETIQUETES:

Deixa un comentari