TRENCA EL SILENCI 'Sálvame' anuncia que Rocío Carrasco trencarà el seu silenci a Telecinco després de 25 anys

Antonio David i Rocío Carrasco

El programa deixa als col·laboradors en estat de xoc en veure un avançament del documental

'Sálvame' ha tingut els espectadors enganxats davant del televisor tota la tarda, amb la promesa d'emetre un vídeo que deixaria sense alè a més d'un. I no ha estat per menys, a pocs minuts de les 21h del vespre, el programa ha emès un tràiler d'uns 3 minuts de durada amb el títol: 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva".

Es tracta d'una sèrie documental que s'estrenarà aquest diumenge a les 22h i que posa fi a 25 anys de silenci de la filla de Rocío Jurado. En el tràiler apareix a plató, asseient-se, plorant i decidida: "Quan vulgueu".

Durant el vídeo s'ha pogut veure una recopilació d'imatges de diferents programes de Telecinco, en els que apareixien diversos moments de la vida de Rocío Carrasco, un d'ells els suposats maltractaments als quals l'havia sotmès Antonio David. També la mala relació que havia tingut amb els seus fills darrerament.

Antonio David després de veure el vídeo (Sálvame)

Precisament Antonio David ha estat dels darrers en veure l'avançament del programa i ha quedat en estat de xoc: "s'aproxima tempesta, tenia clar que aquest moment arribaria", ha dit Flores. Després d'una bona estona en silenci fent evident el seu malestar l'ex de Rocío Carrasco ha preguntat: "Li han pagat molt per això? Li han pagat molt per explicar la veritat per continuar viva o explicar la seva veritat per a continuar guanyant diners?".

ETIQUETES:

Deixa un comentari