CONTINUA LA POLÈMICA Rocío Carrasco i Mediaset haurien pactat acomiadar Antonio David

Antonio David i Rocío Carrasco

La cadena nega la informació per la qual hauria pagat prop de 2 milions d'euros a la filla de Rocío Jurado, a canvi de que aquesta retirés totes les demanes interposades

Continua el rebombori generat arran de l'emissió del documental de Rocío Carrasco a Telecinco i poc a poc anem coneixent nous detalls de com es va gestar tot plegat. Aquest dimarts, el diari La Razón, ha publicat el que serien les condicions de Rocío Carrasco i Mediaset per a fer els 9 capítols sobre la vida de Carrasco.

Les negociacions per a la realització de la sèrie van començar fa un any i el documental està gravat des de fa mesos, tal i com ahir va explicar la periodista Neus Sala, que va formar part de la producció.

Mediaset ha emès un comunicat aquest mateix dimarts per informar que la informació de La Razón és falsa. Segons el diari espanyol, la cadena hauria pagat gairebé dos milions d'euros, a canvi de que Carrasco i Fidel retiréssin totes les demandes que tenien interposades a col·laboradors, productores, directors i companys de la cadena.

Belén Esteban hauria estat una de les beneficiades, Carrasco l'havia demandat el mes de gener passat per unes declaracions de la col·laboradora en les quals assegurava que la filla de Rocío Jurado tenia un deute amb l'Agència Tributària de la Comunitat de Madrid. Segons apunta el mateix diari La Razón, Rocío Carrasco i Fidel Albiac també haurien reclamat com a condició per accedir a fer el documental, l'acomiadament d'Antonio David Flores. Mediaset va comunicar aquest mateix dilluns el cessament de l'ex de Carrasco de tots els seus programes.

Una situació que està generant polèmica, quan fa pocs dies podíem veure a Antonio David cada tarda a 'Sálvame', i la productora i el propi presentador Jorge Javier Vázquez, ja havien vist alguns episodis de la docusèrie.

ETIQUETES:

Deixa un comentari