El 'Merlos Place' es retrobarà a l'illa de 'Supervivientes'

Marta López

Marta López, ex d'Alfonso Merlos viatjarà a Hondures amb Alexia Rivas

Marta López, exparella del periodista Alfonso Merlos i col·laboradora de 'Sálvame', també farà les maletes per anar a 'Supervivientes 2021'. Pocs dies després de fer-se oficial que Alexia Rivas també anirà a Hondures, totes les mirades s'havien fixat en López, que va ser protagonista del triangle amorós del 2020 amb el conegut cas 'Merlos Place'. Aquest divendres el programa ha fet oficial que les dues ex parelles de Merlos es veuran les cares al concurs.

El periodista, autor de la videotrucada polèmica on es va poder veure a Rivas a casa seva, també ha rebut ofertes per anar a la illa, però per ara, les ha rebutjat. La rebaixa del 'catxet', que la productora BulldogTV, s'ha vist obligada a aplicar a causa del coronavirus, podrien haver-lo fet desistir. Tot i això, segons diverses fonts, tant Marta López com Alexia Rivas cobrarien entre 8.000 i 10.000 euros setmanals.

Amb López, ja són 7 els concursants confirmats però ja els podem avançar un nom que sona amb força per anar a Hondures. Es tracta d'Alejandro Albalá, qui va ser parella de 'Chabelita' entre el 2014 i 2017 i que ja hauria signat com a concursant.

ETIQUETES:

Deixa un comentari