Victoria Abril esclata contra les mesures per la Covid i les vacunes

Victoria Abril als premis 'Feroz'

L'actriu ha fet una dura crítica de les restriccions del "coronacirc" en l'entrega del Premi 'Feroz'

L'actriu Victoria Abril s'ha afegit aquest dijous als negacionistes de l'estat espanyol en contra de les vacunes, l'impacte de la pandèmia i les mesures restrictives per a evitar la covid-19. Ha estat durant la roda de premsa de presentació del seu guardó d'Honor als 'Premios Feroz' de cinema i televisió. La madrilenya ha qualificat de "coronacirc" la pandèmia i ha criticat el moment actual. "Ara som cobaies, posant-nos vacunes que són uns experiments sense provar i que no només no estan funcionant, sinó que tenim més casos positius, més malalts i més morts!". L'actriu ha afegit que "això no és una pandèmia, és una 'plandemia'", i ha advertit que no es tallarà els cabells "fins que recobri les llibertats".

Durant les preguntes, un dels periodistes s'ha tret la mascareta i l'actriu ho ha celebrat: "Ja n'hi ha prou d'aquesta farsa". Una decisió que ràpidament ha estat corregida per l'organització, que ha obligat al periodista a que se la posés per complir amb els protocols.

ETIQUETES:

Deixa un comentari