"Pesadilla en la cocina" estrena temporada a Barcelona: "El pitjor servei de la història"

El xef Alberto Chicote va visitar el "Nicasso", un restaurant de la capital catalana que tenia greus problemes d'higiene

Publicat el 04 de setembre de 2024 a les 13:01
Actualitzat el 04 de setembre de 2024 a les 13:13

El xef Alberto Chicote i el seu Pesadilla en la cocina van tornar aquest dimecres al prime time de La Sexta amb la 9a temporada del programa que intenta revitalitzar restaurants en clara decadència. L'espai que va visitar un local de Barcelona, va aconseguir un 5,7% d'audiència a Catalunya i va fer un bon 8% a Espanya.

El programa va visitar el Nicasso situat al carrer de Joan I de la capital catalana, un local que va obrir l'any 1999 i que està especialitzat en menjar mediterrani tot i que no passa pel seu millor moment. El restaurant regentat pel Manel, que ja havia fracassat amb un negoci anterior, va decidir demanar ajuda al programa de La Sexta, però va deixar una imatge esperpèntica.

Chicote es va quedar sense paraules quan va entrar a l'establiment i va trobar paneroles per la barra i la cuina amb una evident falta d'higiene, una instal·lació elèctrica en seriós risc d'incendi, problemes de ventilació, un gat passejant pel restaurant i una forta tensió entre l'equip del personal que va esclatar a crits.

Chicote al restaurant "Nicasso" (Pesadilla en la cocina"

"S'ha deixat anar el cable, això pot fer encendre una guspira", va dir Chicote preocupat. "Llavors, a cuinar a les fosques? Què és això, el sopar d'Halloween?", es va preguntar amb ironia el xef. En veure que no podien arreglar-ho, en Manel va anar a buscar el seu fill Jonathan, perquè l'ajudés a arreglar-ho i tot i que ho va aconseguir, la llum va marxar en diverses ocasions durant l'emissió del programa.

Paneroles pert tot arreu

El xef va intentar investigar com era el dia a dia del restaurant parlant amb la Gabriela, una de les cambreres que li va reconèixer que hi havia moltes paneroles: "A vegades les matem amb el bufador. No podem deixar res a fora". "Des que treballo aquí, mai hem netejat", va assegurar la noia. Amb aquest panorama dantesc, Chicote va reformar el restaurant amb la intenció que l'equip pogués recuperar la il·lusió i tornar a començar, però la tensió i els crits van continuar.

"Feu el que vulgueu. Jo demà m'en vaig amb la consciència tranquila. Aquest és, segur, el pitjor servei de reobertura en 11 anys. Terrible", va sentenciar Chicote desesperat.