El segon "Joc de cartes estiu" viatja al cap de Creus amb tres nous restaurants

El concurs de Marc Ribas descobrirà els millors restaurants d'un dels espais protegits més emblemàtics del nostre país

Publicat el 31 de juliol de 2023 a les 09:27
Actualitzat el 02 d’agost de 2023 a les 22:50

Joc de cartes ha tornat per la porta gran a la nit dels dimecres a TV3. El primer programa de la versió d'estiu que va arrencar a la comarca del Garraf per trobar el millor establiment amb vistes al mar va arrasar amb 417.000 espectadors i un 24,9%, la millor dada des del 2019.

Un fet que demostra que els espectadors en volen més. I de moment així serà. Els programes d'estiu que passaran per la Costa Brava per descobrir quin serà "El millor restaurant del cap de Creus", per la muntanya on coneixerem "El millor restaurant a la vora de la Noguera Pallaresa". A la comarca de la Selva cercaran "El millor restaurant de km 0" i fins i tot hi haurà un viatge en el temps per trobar "El millor restaurant centenari de Barcelona".

El millor restaurant del Cap de Creus

Aquest dimecres 2 d'agost, Marc Ribas descobrirà els millors restaurants en un dels espais protegits més emblemàtics de casa nostra, el cap de Creus. Per conèixer la primera proposta gastronòmica el Marc anirà fins al Port de la Selva. Allà la xef Ona Baturone dirigeix l'Espai Gastronòmic Ona, un nou concepte de restaurant on podem trobar cuina mediterrània amb una mica de fusió. I sempre acompanyada de Berta Fàbregas, la cap de sala del local.

El següent municipi que es visitarà serà Vilajuïga. Allà descobriran un restaurant obert fa ben poc; el Garbet's, una proposta del matrimoni Xavier Pascual, copropietari i cap de cuina, i Eva Mañas, copropietària i cap de sala. A Llançà, coneixeran un restaurant que aposta pel producte de proximitat del cap de Creus. Joan González, propietari i xef, i Mercè Garriga, cap de sala i rebostera, són parella i l'ànima del Barko, un espai on es pot degustar peix fresc fet a la planxa.

"Està passada de cocció", "Estan jugant molt fort" o unes patates "xungues" que en realitat són uns fideus, són algunes de les expressions que es podran sentir al nou capítol que promet tornar a ser d'alt voltatge.

I dimecres 9 d'agost... "El millor restaurant a la vora de la Noguera Pallaresa"