L'actor Marc Clotet marxa a viure a Madrid i fitxa pel nou talent culinari de TVE

Al concurs presentat per Paula Vázquez, 14 famosos lluitaran per consagrar-se com el millor pastisser

Publicat el 09 de gener de 2024 a les 12:13
Actualitzat el 12 de gener de 2024 a les 18:13

Bake Off: famosos al horno, és el nom dle nou talent xou de rebosteria que s'estrenarà aquest dijous 11 de gener a La 1 de TVE a partir de les 22.50h. El concurs que ja s'havia emès anteriorment a Amazon Prime Video tot i que va ser cancel·lat després d'una sola edició, mantindrà a Paula Vázquez com a presentadora.

La llista de concursants estarà formada per 14 famosos com la filla de Rocío Jurado, Rocío Carrasco, la presentadora Terelu Campos, Ana Boyer, les cantants d'Azúcar Moreno, Toñi i Encarna Salazar, Alba Carrillo, l'actriu catalana Yolanda Ramos, Manolo Sarriá, Julio Iglesias Jr, Julio Salinas, Patxi Salinas, Pablo Puyol, Blas Cantó i l'actor català i exmembre del jurat d'Eufòria, Marc Clotet.

Marc Clotet, concursant de "Bake Off. Famosos al horno"

El fitxatge de Clotet per al nou talent de La 1, arriba després que tant ell com la seva parella, l'actriu Natalia Sánchez, hagin decidit mudar-se a viure a Madrid. "Ens mudem de ciutat! Traslladem el campament base a Madrid (encara que l'AVE continuarà sent la nostra segona casa). Quines ganes d'aquesta nova etapa plena de projectes i de poder tornar a gaudir d'una ciutat on vaig passar una dècada meravellosa i en la qual tinc a tanta gent a la qual estimo! Estimada Madrid, allà anem!", va explicar fa només unes setmanes el propi actor a través d'un post al seu compte d'Instagram.

Una canvi de residència que també tindria a veure amb el fet que la seva parella serà una de les protagonistes de la nova sèrie de les sobretaules d'Antena 3 que es dirà Sueños de libertad i que s'estrenarà al març del 2024.

Així és la mecànica de Bake Off: famosos al horno

En cada programa, els aspirants s'enfrontaran a dos reptes culinaris que seran valorats per un renovat jurat format pel xef Paco Roncero, la rebostera Eva Arguiñano i el pastisser Damián Betular.

Les proves aniran variant en cada programa. D'aquesta manera, els famosos hauran de sotmetre's a una prova d'autor, en la qual hauran de reinterpretar un clàssic de la pastisseria; una prova de fantasia, on el més improtant serà l'impacte visual del dolç; o una prova tècnica, on tots els concursants hauran una mateixa recepta sorpresa que serà evaluada pel jurat en un tast a cegues.