"Joc de cartes" fa el salt a Espanya i també s'emetrà a La Sexta amb Alberto Chicote

La versió espanyola de l'exitós concurs començarà el seu rodatge a principis d'aquesta tardor i s'emetrà a principis del 2024

Publicat el 21 de juliol de 2023 a les 09:32
Actualitzat el 21 de juliol de 2023 a les 11:32

L'exitós Joc de Cartes de Marc Ribas a TV3 farà el salt a l'Estat espanyol de la mà del popular cuiner de La Sexta, Alberto Chicote (Pesadilla en la cocina). Segons ha avançat YoTele, Atresmedia prepara la seva pròpia versió del concurs que s'emetrà la propera temporada i que també s'ha emès a les cadenes públiques d'Euskadi i del País Valencià.

L'edició que prepara La Sexta, també estarà produïda per Zeppelin TV (Banijay Iberia) i començarà el seu rodatge a principis d'aquesta tardor, amb l'objectiu que es pugui emetre a partir del 2024.

Alberto Chicote

El concurs que es va emetre per primera vegada a TV3 l'any 2017 estrenarà la seva setena temporada el proper dimecres 26 de juliol amb alguns canvis substancials. Marc Ribas es traslladarà a llocs on no ha estat mai fins ara, com per exemple, a Andorra.

També viatjarà per fer el capítol especial de la revenja de l'arròs, després que fa 3 anys Ribas i el conductor de "Cartes en joc" de la televisió valenciana, Jordi Garrido, van competir per trobar el millor restaurant de paella de Catalunya i el País Valencià, una edició que van guanyar els catalans.

A les noves entregues, també s'introduiran canvis en la mecànica de puntuació que, en molts casos, podran capgirar el resultat final de la classificació. Com cada any, la versió d'estiu comptarà amb la participació de tres restaurants i la regular amb quatre.

Torna Joc de cartes estiu a TV3

La versió estiuenca del concurs estrenarà els nous episodis a partir del dimecres 26 de juliol a la comarca del Garraf on buscaran el millor establiment amb vistes al mar. Marc Ribas farà parada al restaurant El Capità de Port Ginesta, a les Botigues de Sitges. Allà es trobarà amb l'Eva García i el David Zambrana, propietaris d'un dels locals amb més història del port. A la platja de Vilanova i la Geltrú coneixeran l'Habana Blue. Una guingueta amb vistes al mar i carn a la brasa on trobarem Anna Casademunt, propietària, i Felipe Masferrer, encarregat del servei.

El darrer restaurant serà el Cala Morisca de Sitges, una zona molt coneguda per la seva cala on relaxar-se i gaudir d'un dia de platja allunyat de grans poblacions. Aquí Marc Rodríguez, gestor, i Michelle Lorusso, xef, ens faran gaudir d'un àpat amb unes vistes al mar espectacular.

Marc Ribas a "Joc de cartes"