How to with John Wilson (T1)

Títol original: How to with John Wilson

Any: 2020

País: Estats Units

Creador: John Wilson

Temporades: 2 temporades

Protagonistes:

Gènere: ,

Plataforma:

 How to with John Wilson (2020) on IMDb

De què va:

És una sèrie documental plantejat com un tutorial. En cada episodi, el creador del documental, John Wilson, es fa una pregunta concreta i surt al carrer per respondre-la, entrevistant a diferents persones. Sovint acaba desviant-se del tema i portant l’espectador a llocs inesperats i fent reflexions que agafen per sorpresa.

El protagonista:

John Wilson és el protagonista de la sèrie documental, on fa servir l'amplia galeria d'imatges insòlites de la ciutat de Nova York que ha acumulat durant anys passejant-s'hi amb una càmera. Aquestes imatges sorprenents sovint serveixen per fer un contrast amb el que diu la veu en off, generant humor o profunditat.

L'ambient:

El protagonista sovint acaba en llocs estranys que no acostumen a aparèixer en documentals i que no formarien part de cap guia de viatges de Nova York. La mena de personatges que entrevista sovint també són peculiars o estrambòtics, però no busca mai enriure-se'n. De fet, aconsegueix el contrari: extreure'n moments de veritat i posar un mirall davant de l'espectador, fent un retrat de com som els éssers humans.

Duració:

Són 6 episodis de 25 minuts cadascun, ideals per un viatge de 3 hores. Encara que semblin episodis independents, a l'últim episodi ho lliga tot.

Altres temporades:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món