Calls

Títol original: Calls

Any: 2021

País: Estats Units

Creador: Fede Álvarez, Timothée Hochet

Temporades: 1 temporada

Plataforma:

 Calls (2021) on IMDb

De què va:

És una antologia de diferents històries que s’expliquen a través de trucades telefòniques entre diferents personatges on passen coses estranyes. Totes les històries tenen un component de misteri que es troba a mig camí entre el fenomen sobrenatural i la ciència-ficció i que acaba tenint una explicació al final.

Interessant:

En pantalla només veiem el text de la transcripció de les trucades juntament amb efectes visuals que creen una atmosfera, un estat mental, molt específic, que vol que l'espectador es deixi endur per la imaginació. La idea és que el que no veiem pot ser més terrorífic, un cop enduts per la suggestió dels sons i el grafisme, que el que veiem. El format obliga a fer episodis curts per no cansar l'espectador.

Qui l'escriu:

Timothée Hochet és el guionista francès que va crear el format, que originalment va estrenar Canal+. Calls va cridar l'atenció d'Apple, que va adquirir el projecte per fer-ne un remake, que ha comptat amb el mateix creador.

Us sonarà:

Les veus d'actors com Pedro Pascal (The Mandalorian), Rosario Dawson (Daredevil) o Mark Duplass (The Morning Show) o Karen Gillan (Doctor Who) formen part del repartiment de la versió que Apple ha fet de la sèrie.

Doneu-li una oportunitat:

Si us agraden les antologies de misteri, especialment clàssics com  La Dimensió Desconeguda, que també jugaven amb la idea d'obrir la ment. És la sèrie que faria Rod Serling si li encarreguessin un podcast.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari