DISNEY+

30/11 El paciente

Un psicòleg rep un pacient que confessa ser un assassí i que el que necessita és que l'ajudi a aturar els seus instints homicides.

CINEMES

25/11 La mujer rey

Basada en fets reals i situada al regne africà d Dahomey, recrea la història de Nanisca, la decidida General d'una unitat militar formada per dones.

CINEMES

Armageddon Time

Paul està acostumat a la vida als suburbis de Nova York amb el seu amic Johnny, un company de classe que sempre té problemes pel color de la seva pell.

CINEMES

La maternal

Carla és una adolescent de catorze anys que viu amb la seva mare soltera en un restaurant de carretera.

NETFLIX

1899

Sobre un grup de passatgers de diversos llocs d'Europa que embarca en un viatge en vaixell cap a Nova York.

CINEMES

As bestas

Antoine i Olga són una parella francesa que s'ha establert en un petit poble gallec, on es dedica a l'agricultura ecològica i a reformar cases abandonades.

CINEMES

Memorias de París

Un dissabte qualsevol, Mia sobreviu a un atemptat a París després de quedar atrapada a l'interior d'un restaurant.

AMAZON PRIME VIDEO

The English

Història d'una dona anglesa que arriba a l'oest americà buscant venjar-se d'un home al que culpabilitza de la mort del seu fill.

FILMIN

The Kingdom Exodus

Tercera temporada de The Kingdom, una sèrie que el director danès Lars Von Trier va fer als anys 90 i que ara ha reprès amb una nova tanta d'episodis.

APPLE TV+

Causeway

Lynsey és una soldat nord-americana que ha patit un greu dany cerebral després de caure ferida en combat a Afganistan. Torna a casa, a Nova Orleans.

AMAZON PRIME VIDEO

My Policeman

A la Brighton dels anys 50, entre Tom, Marion i Patrick es forma un triangle amorós molt atípic.

NETFLIX

Desde dentro

Sèrie que explica la història de diversos personatges temptats pel mal: un capellà, un mestre, una periodista i un presoner que espera la pena de mort.

MOVISTAR+

This England

Es tracta d'una sèrie sobre la victòria a les urnes de Boris Johnson i com el seu govern va fer front a la primera onada de la pandèmia de la COVID-19.

HBO MAX

Los hombres del S.A.S

Sèrie ambientada durant la Segona Guerra Mundial. Explica la creació d'una unitat especial de l'exèrcit britànic per aconseguir informació sobre l'enemic.

AMAZON PRIME VIDEO

The Devil's Hour

Thriller de terror psicològic sobre una dona que es desperta cada dia a la mateixa hora, a les 3.33h.

CINEMES

Un año, una noche

Ramón i Céline són una parella que va a veure un concert al local Bataclan de París. És el 13 de novembre de 2015, la nit dels atemptats.

NETFLIX

Bárbaros

Sèrie alemanya ambientada a l'època de l'Antiga Roma, però que canvia del punt de vista per tenir com a protagonistes els membres d'una tribu germànica.

NETFLIX

Notre-Dame

Es tracta d'una sèrie que recrea l'incendi de la catedral de Notre-Dame, a París, l'any 2019.

CINEMES

Cerdita

A diferència d'altres noies de la seva edat, per a Sara els estius són un turment perquè el seu cos que és objecte constant de burla i crueltat.

NETFLIX

La playlist

Aquesta nova minisèrie sueca explica l'origen d'Spotify i la controvèrsia, que va causar dins la indústria musical, pel seu model de negoci.