¿Quién es Anna?

2022
Minisèrie basada en el cas real d'una noia que va fer veure que pertanyia a l'alta societat i així va establir amistat amb persones d'alt nivell adquisitiu.

¿Sabes quién es?

2022
Un home armat amenaça en matar tothom en un restaurant i una dona el redueix amb una facilitat que sorprèn especialment a la seva filla.
22 de Juliol

22 de Juliol

2020
Català: Subtítols (FILMIN)
És una sèrie sobre els atemptats que va dur a terme l'empresari d'ideologia ultradreta Anders Behring a Noruega, l'any 2011.

A la caça de l'assassí

2020
Català: Subtítols
Una nena de 10 anys va quedar amb unes amigues i va desaparèixer. Sis dies més tard la van trobar morta al bosc proper al poble on viu.

A los gatos, ni tocarlos

2019
Sobre un individu que comparteix online un vídeo de si mateix matant a dos gats sense que se'l vegi a ell.

Abbott Elementary

2021
És una comèdia en format fals documental sobre el dia a dia dels mestres d'una escola pública que no rep recursos suficients a la ciutat de Philadelphia.

After Life

2019-2022
A en Tony el món se li enfonsa quan perd la seva dona, víctima d'un càncer. El personatge cau en una dinàmica que el porta a rebutjar als altres.

ALF

1986-1990
HBO Max incorpora aquesta popular comèdia dels 80, per primer cop disponible en una plataforma, sobre un alienígena provinent del planeta Melmac.

Alger Confidencial

2021
Català: Subtítols
Un investigador alemany treballa per l'ambaixada del seu país a Algèria i ha d'investigar el segrest d'un traficant d'armes.

Alguien está mintiendo

2021
En un institut, cinc alumnes molt diferents són castigats i enviats a una aula, però mentre són allà un d'ells mor.

Alias

2001-2006
Una agent de la CIA interpretada per Sydney Bristow, descobreix que en realitat no ha estat treballant per la CIA, si no per una organització secreta.

Allen v. Farrow

2021
Sèrie que examina titulars sensacionalistes per a descobrir la història de l'acusació d'abús sexual contra Woody Allen que involucra a la seva filla.