The English

2022
Història d'una dona anglesa que arriba a l'oest americà buscant venjar-se d'un home al que culpabilitza de la mort del seu fill.

My Policeman

2022
A la Brighton dels anys 50, entre Tom, Marion i Patrick es forma un triangle amorós molt atípic.

The Devil's Hour

2022
Thriller de terror psicològic sobre una dona que es desperta cada dia a la mateixa hora, a les 3.33h.

La perifèria

2022
Català: Àudio
Una aficionada als videojocs amb una feina avorrida prova un dia un videojoc en fase beta que està ambientat en una versió distòpica de Londres.

La ciudad perdida

2022
Loretta, una escriptora popular, és segrestada per un megalòman convençut que ella sap on trobar La Ciutat Perduda.

Catherine Called Birdy

2022
A l'Anglaterra Medieval, Birdy és la filla petita d'una família que havia tingut molt poder i ara té problemes econòmics.

Kin

2021
Sèrie que s'inspira en la història real de l'enfrontament entre dues organitzacions criminals que encara està en marxa a Dublín.

Tales of the Walking Dead

2022
Antologia d'històries ambientades en l'univers de The Walking Dead. Cada història té principi i final i se situa en diversos punts de la història general.

El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder

2022
Català: Àudio
En un període de pau relativa a la Terra Mitjana, alguna cosa fosca comença a agafar forma. Galadriel està convençuda de que cal continuar lluitant.

The Office

2005-2013
Comèdia que segueix el dia a dia dels treballadors d'una empresa de paper, retratant amb humor la grisor d'una feina zero estimulant i de la vida d'oficina.

Paper Girls

2022
Un grup d'adolescents a finals dels anys 80 que treballen repartint diaris en bicicleta, troben una màquina amb la que viatgen al futur.

The Hour

2011
Una sèrie sobre un programa d'informatius de la BBC als anys 50, una mena de Mad Men de la televisió que creua dilemes periodístics amb trames personals.