Un presentador mític de Catalunya Ràdio esclata a TV3 per la supressió del "FAQS": "No em crec els motius que s'han donat"

El crític de cinema i director de La finestra indiscreta de Catalunya Ràdio, Àlex Gorina, celebra els seus 35 anys al capdavant del programa i aquest dissabte va ser entrevistat al penúltim FAQS de Cristina Puig a TV3. Gorina que va haver d'entrar per videoconferència a causa de la covid, no es va estalviar comentar el seu desacord amb la supressió del programa.

"Em demano per què el 'FAQS' no seguirà en antena. Jo en soc un addicte. És un programa indispensable. Les explicacions que s'han donat per cancel·lar el programa no me les crec. El periodisme s'ho ha de fer mirar. Sembla que si no transmets el missatge que vol el polític, no compleixes bé la teva funció", va dir el periodista.

"Gràcies per les teves paraules, t'estimo", va respondre Puig. Gorina també va voler tenir paraules per a la tertuliana estrella del FAQS, Pilar Rahola"Pilar, gràcies per dir sempre el que penses!". 

11/07/2022

Deixa un comentari