Pilar Eyre sorprèn a TV3 pel que revela sobre el rei emèrit i la seva estada a Londres: "Està enamorat"


La periodista del cor, Pilar Eyre ha tornat a deixar anar uns quants titulars a la seva secció del Tot es mou d'Helena Garcia Melero arran de la visita del rei emèrit a Sanxexo (Galícia). L'exmonarca continua amb amb una agenda social força atapeïda, tot i que la casa reial britànica ha desmentit que es trobés amb Carles III, però a Londres sí que va anar a veure el partit del Reial Madrid contra el Chelsea.

Aquest dimecres l'exmonarca ha volat a Galícia, on ha de tornar a participar en una regata. Eyre, s'ha mostrat molt crítica amb amb el viatge de Joan Carles a Londres: "Ell volia donar la impressió que el rei Carles III el rebria i no ha estat així. És una vergonya que el seu entorn digués que sí que s'havia vist. Ens estan mentint. No et pots creure res del que ens explica aquesta gent"

"Ell vol que ens pensem que és un rei respectat a tot el món menys a Espanya. A ell no li agrada gens que l'anomenin com a l'emèrit'", ha afegit.

"Encara està enamorat"

La periodista també ha tirat d'ironia per referir-se als Felip VI i Letícia. "La part positiva és que aquests quatre dies ningú els farà ni cas perquè tots estarem pendents de Joan Carles. Podran ballar reggaeton, anar-se'n a una discoteca, fer bogeries… Ens importa un rabe el que facin. Nosaltres, l'únic que volem saber és el que faci l'emèrit", ha espetat.

Abans d'acabar, Eyre ha donat una exclusiva sobre l'estada del monarca al club privat Oswalds de Londres: "Una altra exclusiva que et donaré: és un club que sol freqüentar la princesa Corinna… Jo crec que Juan Carlos encara està enamorat de Corinna. Encara, si ella li digués alguna cosa…". "Fixa't tu!", ha exclamat Melero.

 

19/04/2023

Deixa un comentari