Pablo Iglesias abandona el debat de la 'SER' pels atacs de la candidata de VOX


La campanya per a les eleccions de Madrid, ha tingut aquest divendres un punt d'inflexió en la seva crispació entre els candidats. Ha estat a la cadena SER, en un debat moderat per Àngels Barceló, quan la candidata de VOX, Rocío Monasterio, ha posat en qüestió, que el també candidat de Podemos, Pablo Iglesias, hagués rebut un anònim amb quatre bales. 

"No és tolerable que la candidata de la ultradreta posi en dubte la veracitat d'aquestes amenaces. Si no es retracta i vosaltres permeteu que segueixi en aquest debat, abandonarem", ha advertit Iglesias a la moderadora. El clima de tensió, lluny de calmar-se ha anat en augment i Barceló no ha pogut evitar que Iglesias hagi acabat abandonant el debat. La candidata de VOX, no ha deixat la crispació en cap moment: "Vagi-se'n d'una vegada!", ha repetit una vegada i una altre, mentre Barceló ha intentat sense èxit reconduir la situació.
Finalment el debat s'ha acabat anul·lant, després que els candidats del PSOE i Más Madrid, també han optat per marxar. Hores més tard, La Sexta també ha anunciat que davant dels fets ocorreguts i la negativa de diversos candidats a participar, també suspenia el seu debat previst per aquest dilluns.
23/04/2021

Deixa un comentari