"Mask Singer" desemmascara a Arantxa Sánchez-Vicario i Ana Obregón acaba sota la dutxa


Mask Singer va tornar a Antena 3, aquest dimecres 10 de maig, després de dos anys d'absència. Arturo Valls va repetir com a presentador, així com Javier Calvo i Javier Ambrossi a la taula d'investigadors, que va comptar amb l'estrena de Mónica Naranjo i Ana Obregón.

Cal recordar que Obregón va gravar la seva participació al concurs al març del 2022, molt abans de la polèmica gestació subrogada a Miami que ha generat tota mena de comentaris i titulars.

Amb totes les mirades posades en la presència d'Obregón, la presentadora es va mostrar molt participativa i riallera, i fins i tot va acabar remullada a la dutxa inclosa, com en els millors temps del mític ¡Qué Apostamos!.

Arantxa Sánchez-Vicario i una actriu internacional

Alienígenes, Arlequí, Cavallet marí, Esquelet, Faraona, i Tigre van ser les màscares que van competir a la primera gala. La primera desemmascarada va se la disfressa de Faraona que havia cantat el tema de 'La niña de la escuela' i que Mónica Naranjo havia endevinat.

La tennista catalana Arantxa Sánchez-Vicario (51) que havia donat com a pista que "viu entre luxe i riquesa, va haver de treure's la màscara i descobrir el seu rostre als espectadors.

En revelar la seva identitat, Vicario va assegurar que s'hi havia atrevit perquè l'havien animat els seus fills: "Ho he intentat fer com quan jugava, el millor que he pogut, ho he donat tot. He gaudit moltíssim i no ho canvio per res del món."

La segona màscara que va revelar la seva identitat va ser l'actriu Tori Spelling, que anava disfressada d'Arlequí, i que havia donat com a pistes que va viure "un Carnestoltes que se'ls hi en va anar de mare, que era una persona del món del teatre i que tenia trenta dracs barbuts.

Ambrossi va apostar per la popular actriu recordada pel seu paper de Donna a Sensación de Vivir, i la va encertar. Per això, també va haver de descobrir el seu rostre, davant la sorpresa dels investigadors.

11/05/2023

Deixa un comentari