L'emocionat retorn de Carles Francino després de superar la covid: "Les vaig passar de tots colors"

El periodista Carles Francino, presentador i director del programa 'La Ventana', de la Cadena SER, ha tornat aquest dilluns als micròfons, després d'una dura lluita per superar el coronavirus. Francino va deixar la conducció del programa per haver estat en contacte amb un positiu i va acabar donant positiu. El periodista va haver de ser ingressat a l'hospital per la gravetat dels seus símptomes i 47 dies després, ha tornat a la ràdio, per fi recuperat.

"És curiós. Porto més de 40 anys exercint de periodista i com és obvi en aquest temps he viscut molts moments singulars: emotius, emocionants, històrics, tristos, alegres… De tot, perquè de tot hi ha a la vida, però sincerament no recordo un tan especial com el d'avui. I m'agradaria poder transmetre el que sento, poder compartir-ho, perquè la ràdio al final és això: compartir. No és que jo hagi viscut res diferent a al que han viscut milers i milers de famílies, però com tinc un petit altaveu… Doncs a veure si explicar-ho, i reflexionar sobre aquest tema, serveix d'alguna cosa, o li serveix a algú.", ha explicat Francino emocionat i mirant de contenir les llàgrimes.

El presentador de 'La Ventana', ha revelat amb la veu entre-tallada, quin va ser el seu pitjor moment: "Les vaig passar de tots colors, sobretot durant 48 hores en les que els indicadors eren dolents, fins i tot un ictus del qual, afortunadament, sembla que no me n'ha quedat cap seqüela"

Francino, també ha volgut detallar els efectes que li van deixar el virus: "Vaig perdre 6 o 7 quilos, massa muscular, vaig perdre la veu, no és que tingui molta però la poca que tinc la vaig perdre. Però, bé, jo he sortit. En canvi, el contacte estret, amb un familiar molt proper, va morir el 12 d'abril; i un altre -una altra- es recupera lentament després de passar gairebé un mes a l'UCI. A més a més, la meva dona, i els meus fills petits, també van patir l'atac de la covid, encara que amb menor virulència".


Deixa un comentari