HBO Max publica gratis el primer episodi de la docusèrie sobre el rei emèrit: "Salvar al rey"

HBO Max ha publicat íntegre el primer episodi de la docusèrie sobre els escàndols del rei emèrit "Salvar al Rey". La plataforma ha llançat el primer dels tres episodis d'aquesta producció a través de YouTube de manera pública i gratuïta. Entre el més destacat hi ha els àudios que confirmen les trobades amoroses entre Joan Carles i Bárbara Rey als anys 90.

"Ha estat gravant durant sis o set anys al rei d'Espanya. Imagineu tot el que pot haver allà", diu un dels periodistes de la docusèrie. El documental revela una sèrie d'àudios que ella va gravar durant les seves converses telefòniques amb l'emèrit i destapa com els serveis d'intel·ligència espanyols van intentar tapar-ho a costa de les arques públiques.

A la minisèrie dirigida per Santi Acosta, exdirector del programa Salsa Rosa, s'escolta per primer cop una conversa gravada entre tots dos. En el primer dels àudios, Joan Carles I truca a la vedette per confirmar la seva cita a la seva casa del barri d'Aravaca (Madrid), molt a prop de la Zarzuela.

Conversa telefònica

Bárbara Rey¿Cómo estás, mi vida?

Juan Carlos I¿A las tres menos cuarto te va bien que llegue?

BR: Perfecto. Cuando estés cerca, me llamas para que te abra el garaje.

JC: De acuerdo.

BR: Bueno, pues nada mi vida. Un besazo muy fuerte. Duerme y descansa.

JC: Te quiero mucho.

BR: Yo a ti también te quiero mucho, un beso.


Deixa un comentari