Berto Romero diu per què no surt a TV3 i parla de la independència: "Un parany"


El Tot són problemes de TV3 d'aquest divendres, va entrevistar a l'humorista i locutor català Berto Romero (48) al Teatre Coliseum de Barcelona. Durant la conversa amb el presentador de l'espai Patrick Urbano, van parlar del seu nou espectacle "Lo nunca visto", d'una possible tornada a la tele i fins i tot de la independència de Catalunya.

Romero va començar la seva carrera televisiva a TV3 l'any 2007 amb el fallit El gran què, però el seu gran èxit va arribar de la mà del gran Andreu Buenafuente amb qui va col·laborar a la seva etapa a Antena 3 i La Sexta. Actualment presenten el programa de ràdio de la Cadena SER Nadie sabe nada, on improvisen temes proposats pels oients.

"TV3 no t'ha dit mai de fer un programa?", li va preguntar Urbano. "No… O potser sí, però no m'enrecordo molt bé… La gent es pensa que he treballat a TV3. Molts seguidors de l'Andreu creuen que jo sortia a 'Una altra cosa'", ha respost ell.

Però un dels moments de la conversa va ver quan el presentador va preguntar al seu equip de quants minuts disposaven. "Em diuen que hem d'anar acabant. Tu no tens pressa?", va dir Urbano. "Home no em vindrà de deu minuts", va respondre el còmic. "Ah! doncs apretem una mica, gràcies Berto, Independència de Catalunya?… T'imagines, ara?", va deixar caure el de TV3".  "Pagar una amabilitat amb un parany", va dir entre rialles Romero.

Aquest va ser el moment:

03/04/2023

Deixa un comentari