MORT

Mor per l'atac d'un tauró un conegut actor de "Pirates del Carib" i "Hawai 5.0"

El també surfista treballava com a socorrista en una platja de Honolulu i aprofitava les pauses per enfilar-se a les onades

Tamayo Perry (dreta) a "Pirates del Carib"

El surfista i actor Tamayo Perry ha mort aquest cap de setmana després de patir l'atac d'un tauró mentre practicava surf a la platja de Mlaekahana, a les Hawaii. Segons han informat els serveis d'emergència de l'illa d'Oahu, les ferides produïdes pel tauró eren tan profundes que els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida.

Perry, de només 49 anys, era conegut principalment per la seva faceta com a surfista. Tot i això, l'actor va participar en la saga de Pirates del Carib i a la sèrie policíaca Hawai 5.0. Pel que fa a la seva carrera sobre una taula de surf, feia més de 15 anys que practicava l'esport, a més de ser instructor a través de l'Oahu Surfing Experience, on també treballa la seva dona.

A més, l'esportista hawaià fa uns anys -des del 2016- que treballava com a socorrista professional en una platja de Honolulu, on aprofitava les estones de descans per enfilar-se a les onades. En una d'aquestes pauses, aquest diumenge va sortir a surfejar i va tenir la mala sort de ser atacat pel tauró que ha posat fi a la seva vida.

ETIQUETES:

Deixa un comentari