RTVE

Com és la radiotelevisió espanyola per dins? Descobreix la Casa RTVE Play a Barcelona

L’exposició ofereix un ampli espai interactiu per explorar l’univers de la cadena

El dilluns 27 de maig RTVE obrirà les portes de la Casa RTVE Play a la Casa Seat de Barcelona. Es tracta d'una àmplia exposició interactiva que descobreix als espectadors l'univers dels programes i les sèries de la plataforma i del Centre de Producció de RTVE Barcelona.

Els visitants podran interactuar amb l'espai responent les preguntes del mític Saber y Ganar de Jordi Hurtado, fent-se fotografies amb els personatges de La Promesa, gràcies a la realitat virtual, o recreant el ball de l'inici de Latexou amb Marc Giró en el seu famós ascensor.

També es podrà gaudir de diferents programes i continguts de RTVE a través d'una pantalla interactiva o escoltar els sets d'RTVE Audio. De dimecres a dissabte se celebraran diferents actes i trobades en el marc de l'exposició que s'emetran en streaming a través de RTVE Play Catalunya:

  • El dimecres 29 de maig, Xavi Martínez emetrà en directe el seu programa Xavifòrnia de 15 h a 18 h a Ràdio 4.
  • El dijous 30 de maig les 19 h, es realitzarà un col·loqui entre el director de RTVE Play, Alberto Fernández, i els periodistes d'esports Ernest Riveras i Arseni Cañada.
  • El divendres 31 de maig a les 18 h, hi haurà una xerrada entre els periodistes Oriol Nolis, Aina Galduf i Sònia Urbano; i a les 19:30 h amb els presentadors Tània Sarrias i Danae Boronat. 
  • El dissabte 1 de juny a les 12 h, la trobada tindrà lloc entre Jordi Hurtado, Elisenda Roca i Gemma Nierga.

ETIQUETES:

Deixa un comentari